Kerti tó > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerti tó > 29 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kertitó.hu
http://www.kertito.hu/

Egy kerti tó minden kertnek kiemelkedő dísze lehet. Különleges virágaival, a víz visszatükröződéseivel meghatározó szereplővé lép elő kertünk életében. A víz jelenléte számos más élőlény megjelenését hozza magával. A madarak egész évben rendszeresen visszajárnak szomjukat oltani, míg tavasszal a békák kuruttyolásától lesz hangos a kertünk. Reményeim szerint ez az oldal segítséget tud nyújtani egy ilyen zöld sziget létrehozásában, amivel egy kis szeletet vissza tudunk adni a természetnek, akitől már oly sokat elvettünk. Tervezés, gondozás, vízinövények, díszhalak...

Kertitó.hu
Kerti tó áruház
http://www.kertito.eu/

Kerti tó áruház - Flóra Díszfaiskola Dunaföldvár. Szaktanácsadás és értékesítés. Kerti tó építési és tótechnikai termékek: tófólia, szivattyúk, tóápolás, tóépítő termékek, dekoráció, tóépítési útmutató. Kerti tó szaküzletünkben mindent megvásárolhat, ami a kerti tó építéséhez kell, vagy az online web-shopban megrendelheti és házhoz szállítjuk Önnek!

Kerti tó áruház
Tavirózsa
http://www.tavirozsa.hu/

Online kertitó áruház. Akciós termékek, algaírtás, fürdőtó, halak a tóban, növények, szivattyú, télálló tavirózsa, tófólia, tószűrők.

Tavirózsa
Vác - Aquakert
http://www.kertitotechnika.hu/

Kerti tó technikai megoldások. Tervezés, tóépítés, tófólia szigetelés, sziklás, kavicsos mederkialakítás, szűrőrendszer kiépítése, patak és csobogó kialakítás,kész tavak karbantartása.

Vác - Aquakert
Europond Kft.
http://www.europond.hu/

Dísztavak, fürdőtavak építése, tároló szigetelés, tetőszigetelés, utólagos ablakszigetelés. 1112 Budapest, Igmándi u.41.

Europond Kft.
A kerti tavak kémiája
http://www.kertito.hu/gondozas_vizkemia.html

E cikk rövid összefoglalást nyújt a tavak vizében lejátszódó kémiai és biológiai folyamatokról, valamint arról, hogy hogyan mérjük meg, hogy mi van a vízben, mik a jó és rossz értékek és mit tehetünk az utóbbiak esetén.

A kerti tavak kémiája
Kerti tavak
http://www.monardella.hu/praktika.htm#3

Kerti praktikák - Kerti tavak - Sok kertészkedő álma egy kisebb-nagyobb kerti tó megépítése és gondozása. A víz felfrissíti környezetünket, látványa önmagában is nyugalommal tölti el a szemlélőt. A vízinövények alakgazdagságukkal és különös színvilágukkal látványos elemei kertünknek, emellett a kerti tó számos érdekes élőlénynek - pl. szitakötők, halak, molnárkák - is otthont adhat. Egy kertben létesített kisebb-nagyobb tó garantáltan sok örömet okoz a kertészkedni vágyóknak, ezért éljünk a lehetőséggel és készítsünk egy környezetbe illő, kertünk méreteihez igazodó nagyságú kerti tavat.

Kerti tavak
Kerti tó Centrum
http://www.kertitocentrum.hu/

Kert. Csend, egy kis tó, halak, szitakötők. Halkan csobogó patak, burjánzó növényzet, fecskék. Nyugalom... Álom? Nézzen körül nálunk, és meglátja, hogy mindez akár az Ön számára is valósággá lehet. Cégünk mindent forgalmaz, amire egy kerti tó építésénél szükség lehet, s ahogy a lakosságot, úgy a viszonteladókat és kertépítőket is kiszolgáljuk. Tanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás. 9789 Sé, Szabadság út 3.

Kerti tó Centrum
Batimo
http://www.batimo.hu/

Saját kerti tó és fürdőtó? Miért ne? Tóépítés: kerti tó és fürdőtó építés, haltelepítés, díszhalak árusítása, kertépítés, földmunkák. A honlapon látható tavak teljes mértékben a vállalkozás munkái. Elkészítésük részben gépi, de főleg kézi munkával történt. Szécsi Attila - 7025 Bölcske, Lomb u. 2/E.

Batimo
Kerti tó kialakítása
http://www.diszhalak.hu/kerti-to-kialakitasa.htm

Díszhalak.hu - Kertünkbe különleges díszt varázsolhatunk egy halakkal, szép vízinövényekkel benépesített tavacskával. A tóépítés legalkalmasabb időpontja a koratavasztól nyár végéig tartó időszak. Elhelyezésekor vegyük figyelembe, hogy a beültetésre kerülő növényeknek szükségük van fényre, viszont a víz túlmelegedését is kerülni kell...

Kerti tó kialakítása
Tavak és vízesések
http://kertem.hu/kertepites/tavak/

Számtalan módja van annak, hogy vizet vigyünk a kertbe. A kisebb, formális kialakítású és modern kertekbe elsősorban a mértani alakzatokat formáló medencék illenek, a kötetlen formában kialakított és természethû kertekbe inkább a szabadon ívelő körvonalú, változó mélységű és partszélességű vízfelületek. Annak eldöntésekor, hogy milyen jellegű vízfelülettel díszítsük a kertünket, a helyviszonyokat, a kert stílusát és saját kívánságainkat kell figyelembe vennünk.

Tavak és vízesések
Fiap kerti tó készítés
http://www.fiap.hu

Egyik legjobb módszer, hogy növeljük családi házunkban a komfortérzetet a kerti tó építés. A várt hatás eléréséhez azonban oda kell figyelni arra, hogy kizárólag magas minőségű eszközöket használjunk a tóépítéshez. Kiváló választás a Fiap termékcsalád, amelynek magyarországi forgalmazójaként, webáruházunkban mutatjuk be termékeit. Egy közepes nagyságú kerti tó elkészítése pár napon belül megvalósítható. A tó látványosságát jelentősen növelhetjük, ha előre meghatározott koncepcióval dolgozunk és nagy hangsúlyt fektetünk a különböző kiegészítő eszközök (pl.: tóvilágítás, dekorációs elemek stb…) alkalmazására.

Fiap kerti tó készítés
Kerti tó építők webáruháza, koi-farm
http://www.koi-farm.hu

Kert tó, kerti tavak kivitelezése. Tótechnika, tószűrők, szivattyúk kis és nagykereskedelmi forgalmazása. Koi pontyok, aranhalak, tavi növények értékesítése. Japán koi - k. Oase, Pontec, Ubbink, Velda, Meßner, Firestone fólia, pvc tófólia gyártók termékei. Kerti tó web áruház és szaküzlet. Díszállatkert, díszállat kereskedés és kiállítás. Kerti tó építés, technika értékesítése. Kivitelezés és kiszállítás az ország egész területén. Kis és nagykereskedelem. 3434 Miskolc Mályi Széchenyi u. 1 T: 20 9 428 879 Nyitva hétköznap 8-18 szombat 8-14

Kerti tó építők webáruháza, koi-farm
Palkovitskert - Kerti tó, és sziklakert építés
http://www.palkovitskert.hu/hobbikerteszeknek-jotanacsok-kerti-to.html

Hobbikertészeknek - Jótanácsok, tippek - Kerti tó. A víz különleges hatású eleme lehet minden kertnek. Egy kert mindig érdekesebb, titokzatosabb valamely vízi látványossággal. A kerti tó kialakítása nem olcsó dolog, de viszonylag könnyen és gyorsan megvalósítható, minden kertstílusba beilleszthető.

Palkovitskert - Kerti tó, és sziklakert építés
Kerti Tó Építés Budapest
http://www.jgarden.hu/hu/kerti-to-epites-7.html

Szeretné, ha ,munka után egy varázslatos kertben gyönyörködhetne? Vállalkozásunk segítcsodássá alakítani udvarát, még akkor is, ha esélytelennek látja a körülményeket. Tapasztalt és szakképzett csapatunk által garantáltan hibátlan munkát végzünk! Automata öntözőrendszerek segítségével Önnek még csak energiát sem kell szánni arra, hogy kertje szép maradjon. Karbantartási szerződés igénylés esetén pedig heti rendszerességgel tartjuk karban kertjét!

Kerti Tó Építés Budapest
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 480 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 480 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40755