Kerti építmények > Kertépítés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerti építmények > 27 weboldal. Kategória leírása:

kertepites.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kert szaunák
Kert szaunák
http://www.szaunapont.hu/

Finn szaunák, infrakabinok, szaunaházak, exkluzív szaunák, kiegészítők. Bemutatótermünk címe: 1037 Budapest, Kisbojtár u. 16.

www.szaunapont.hu
Karim Kandalló Kft.
Karim Kandalló Kft.
http://www.karimkandallo.hu/

A Karim Kandalló Kft. kandallók, hordozható (mobil) kemencék, búbos kemencék, kerti grillsütők, cserépkályhák tervezését, komplett készítését vállalja.

www.karimkandallo.hu
AquaPond
AquaPond
http://www.aquapond.sk/

Cégünk biomedencék és fürdőtavak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Több mint 30 biomedencét és fürdőtavat építettünk meg és sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Tavaink vízminőségét az osztrák Aquaviva biológiai szűrőrendszer garantálja. Cím: Orechová Potôň 309 Szlovákia, 30 km-re Győrtől.

www.aquapond.sk
Kerti medencék masszázsmedencék infraszaunák stb.
Kerti medencék masszázsmedencék infraszaunák stb.
http://www.drbertenyimedence.hu

Kerti ill. beltéri úszómedencék kivitelezése, masszázsmedencék, infraszaunák, szaunák forgalmazása. Medencegépészet tervezés kivitelezés stb. Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft.

www.drbertenyimedence.hu
Jó a kertben
Jó a kertben
http://www.joakertben.hu/index.php?include=gyerekbarat

Gyerekbarát kerti játszóterek kicsiknek, kutyádra szabott kutyaházak. Magyarország Legkedveltebb Játszóterei.

www.joakertben.hu
Kaszkád-H Kft.
Kaszkád-H Kft.
http://www.kaszkadh.hu/

Cégünk - a többi cégtől eltérően - alvállalkozók nélkül, saját maga oldja meg az úszómedence építését. Önálló tervező és kivitelező csapattal rendelkezünk. Forgalmazunk továbbá medence karbantartáshoz szükséges eszközöket, uszodavegyszereket, téli-nyári takarókat, különböző fedéseket.

www.kaszkadh.hu
Medence építés, felújítás
Medence építés, felújítás
http://www.kerexzuglo.hu/

A Kerex Zugló Uszodatechnika Kft. a magyar uszodatechnikai piac egyik meghatározó vállalata. Filozófiánk a minőség, ez vezérel minket a munkánk során. A tervezéskor, a kivitelezéskor, és az utómunkálatok során egyaránt. Fő tevékenységeink: medencék, úszómedencék akár kulcsrakész kivitelezése, eredeti Spaform és Jacuzzi pezsgőmedencék értékesítése, beüzemelése, karbantartása, szaunák, infraszaunák, sókabinok, gőzkabinok forgalmazása, ezen kívül meglévő medencék, uszodák felújítása, karbantartása, korszerűsítése, valamint minden, a medence üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő (gépek, tartozékok, vegyszerek) értékesítése telephelyünkön.

www.kerexzuglo.hu
Alföldfa faipari alapanyagok
Alföldfa faipari alapanyagok
http://www.alfoldfa.hu

A fa minden kertet és teraszt egyedivé tesz, egyszerre divatos és természetes alapanyag. Lambériákat, hajópadlókat, KVH gerendákat, OSB lapokat, teraszburkolatokat, faház burkolatokat, szárított és impregnált léceket, valamint táblásított fenyő lapokat szállítok az ország különböző területeire. Amennyiben az Alföldfa kft. megfelel az Ön szigorú elvárásainak tegyen próbára minket!

www.alfoldfa.hu
Medence építés
Medence építés
http://www.medencedoktor.com/

Medence, fóliás medence, medence készítés, építés, medence fűtés. Medencedoktor Kft.

www.medencedoktor.com
Napellenző - AUSZ
Napellenző - AUSZ
http://www.ausz.hu/napellenzo.html

Könyökkaros napellenzők a kerti teraszokhoz olasz szerkezettel - AUSZ BT

www.ausz.hu
Műanyag medence
Műanyag medence
http://www.simonszauna.hu/uszomedence/

Műanyag medencék, és úszómedencék gyártása, beépítése kertekbe - Simon Szauna

www.simonszauna.hu
Poseidon Úszómedence
Poseidon Úszómedence
http://www.poseidon.hu/refhu.htm

Úszómedence és masszázsmedence építés referenciák. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik medenceépítés terén!

www.poseidon.hu
Gyurcsán medence építés
Gyurcsán medence építés
http://www.gyurcsan.hu/

Gyurcsán Uszodatechnika, a magánmedence specialista már több, mint 30 éve. Szinte bármilyen medence tervezésében, megépítésében segítségére tudunk lenni, akár generálkivitelezésben is. Leggyakrabban vasbeton medence, fémpalástos medence, zsaluköves medence, (zsalukő medence) műanyag medence és beton medence illetve egyedi masszázsmedence (pezsgőmedence/épített masszázsmedence) az, amit építünk ügyfeleinknek egyedi gépészettel.

www.gyurcsan.hu
Olasz kerti grill, kemence
Olasz kerti grill, kemence
http://www.pellet-kandallo.hu

A Palazzetti kerti grillek cement konglomerátumból készülnek. Jellemzője, hogy ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és hosszú élettartamot biztosít. Technikai innováció során lehetőség nyílt a természetes kő vagy pala hatás megalkotása, mely ízléses és modern jelleget kölcsönöznek a készülékeknek. A munkalapok készülhetnek fagyálló klinkerből, valamint fényezett márvány granulátumból. A tűzhely tűzálló samottból készül, a kiegészítők (ajtók és polcok) kültéri használatra készített Irokó fából. A Palazzetti kerti grilleket kívülről érdes felületű, mosható, fehér műanyag alapú festékréteg vonja be, mely higiénikus és hasznos használatot nyújt. Értelemszerűen lehet festés nélküli változatban is kapni őket. A Palazzetti széles felhozatala több, mint 30 grillt foglal magába, melyek között egyes grillekhez sütőkemence is tartozik. A kemencék tűzálló anyagból készülnek, amelyek természetes és egyenletes sütést tesznek lehetővé és lényegében örök életűek.

www.pellet-kandallo.hu
Márki Kandalló - kerti grill, kandalló
Márki Kandalló - kerti grill, kandalló
http://www.markikandallo.hu

Vállalom légfűtéses, központi fűtésre köthető, elektromos, gázüzemű kandallók, kandalló tűzterek, nosztalgia tűzhelyek, kerti grillek tervezését, komplett kivitelezését. Célom, hogy kedvező áron kínáljak jó minőségű tűztereket és kandalló burkolatokat egyéni elképzelések alapján, vagy típusból választva. A burkolatokra és az építési munkákra 3 év garanciát vállalunk. Megvalósuló kandallója használatához és a pattogó tűz látványához sok örömet kívánok!

www.markikandallo.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 470 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 470 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 41815