Öntözőrendszerek > 2. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Öntözőrendszerek > 2. oldal > 36 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
T-MARKT öntözőrendszer
http://www.ontozorendszer.ws

A világ piacvezető, professzionális öntözőrendszer a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 szép kert az öntöző által. A TORO automata öntözőrendszere minden igényt kielégít,nincs többé kiégett, kiszáradt fű,nincs többé esténként hosszas locsolás.kényelmes megoldás és még nyaralása alatt is öntöz.

T-MARKT öntözőrendszer
Aqua-Matic Kft.
http://aqua-matic.hu

Az Aqua-Matic Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft. kedvező árakon foglalkozik kertépítési szaktanácsadással és öntözőrendszerek kiépítésével. A rendszerek teljesen automatikusan működnek és kiválóan vízellátást biztosítanak bármely évszakban.

Aqua-Matic Kft.
Nelson
http://ontozorendszerbolt.hu/index.php?categoryID=38

A Nelson-Signature készülékek az öntözéstechnika területén a legmegbízhatóbb, és elsőrendű eszközök egyike. Öntözőrendszer webshopunkban számtalan eszközt, mint például vezérlőt, mágnesszelepet, érzékelőt, szórófejet és fúvókát is árusítunk. Ha mesteremberrel, akár ha egyedül szereli föl automata öntözőrendszerét, mi nagy választékkal szolgálunk Önnek. Látogasson el webshopunkba, nézze meg műszaki adatlapjaink, segédleteink. Várjuk szeretettel jövőbeni ügyfeleink között!

Nelson
Automata öntözőrendszer, automata öntözés
http://www.csinaldmagadontozes.hu

Automata öntözőrendszer, automata öntözés, öntözőrendszer, öntözés Automata öntözőrendszer, sajátkezűleg megépítve! Mi az, amit nyújthatunk önnek? * Ingyenes és pontos tervezés * Megalapozott árajánlat készítés * Részletekbe menő szaktanácsadás * Magas szintű telepítési útmutatás * Kidolgozott szerelési ábrák * Részletes bontású telepítési ábrák

Automata öntözőrendszer, automata öntözés
Automata öntözőrendszer
http://ontozo24.hu/

Minden kerttulajdonos álma, egy automata öntözőrendszer! Mi minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy álmát valóra váltsuk. Optimális áraink lehetővé teszik, hogy Ön egy automata öntözőrendszer boldog tulajdonosa legyen. Nem kell többé hajnalban kelnie vagy késő este lefeküdnie, hiszen a fárasztó öntözést elvégzi Ön helyett az automata öntözőrendszer. Amellett, hogy hatékony, költségkímélő, növeli az Ön kertjének, ingatlanának az értékét is. Az automata öntözőrendszer használatával nagyon sok időt és energiát takarítunk meg.

Automata öntözőrendszer
KERTendre kertépítés és automata öntözés
http://kertendre.hu/

Fő szolgáltatásunk a kerttervezés, a kertépítés és az automata öntözőrendszerek telepítése, legyen szó komplett kert kivitelezéséről, vagy egy-egy kertrészlet elkészítéséről: a kerttervezéstől kezdve a tereprendezésen, termőföld-feltöltésen, burkolatokon, támfalakon, kerti lépcsőkön sziklakerteken, növényültetésen át a füvesítésig, gyepszőnyegezésig. Ügyfeleink elsősorban a családok, akiknek a kertépítés nemcsak arról szól, hogy "ne legyen sár a ház körül", hanem a kert egyet jelent a pihenéssel, a kényelemmel, az otthonnal. Az automata öntözőrendszer pedig nem státuszszimbólum számukra, hanem megfizethető és megbízható megoldás arra, hogy kielégítse a kerti növények és a pázsit a vízigényét anélkül, hogy a családtagok drága szabadidejét rabolná. A legtöbb elkészült kertünk Szentendrén található. Ezen kívűl dolgoztunk már Budapest összes kertvárosias kerületében, Pest megye és a Balaton számos településén.

KERTendre kertépítés és automata öntözés
Öntözőrendszer forgalmazás – Halásztelek
http://www.xn--ntzk-4qacb.hu

Minden, ami öntözéstechnika és kertépítés. Nézzen körül webshopunkban, ahol öntözőrendszerek és alkatrészek nagy választékát találja, illetve hasznos tanácsokkal szolgálunk a kertépítés, illetve azon belül kiemelten, az öntözés területén. Megtudhatja például, hogyan lehet a leghatékonyabban felhasználni az esővizet a maximálisan takarékos, és környezetbarát kertfenntartás érdekében. Budapesttől pár kilométerre, Halásztelken található üzletünk, ahol a webáruházban is meg található árucikkek jelentős részét azonnal meg tudja vásárolni.

Öntözőrendszer forgalmazás – Halásztelek
Metra öntözéstechnika
http://www.metra.hu/

www.metra.hu - Metra öntözéstechnikai nagykereskedés: Kiskereskedelmi értékesítéssel, kivitelezéssel és karbantartással, valamint szaktanácsadással foglalkozik, a professzionális öntözés jegyében. Bízza az öntözés feladatát a Metra automata öntözőrendszerekre! A Metra öntöző automaták nemcsak rendszeresen gondoskodnak a locsolásról, hanem mindig a megfelelő mennyiségű vizet adagolják.

Metra öntözéstechnika
Hunter
http://ozonviz.hu/

www.ozonviz.hu - Öntözéstechnika, Toro, Hunter, Rain Bird öntözőrendszerek webáruháza. Öntözőrendszer kivítelezése, öntözéstechnika, öntözőrendszerek kiépítése és tótechnika.

Hunter
Kerttervezés automata öntözőrendszer
http://www.aranykert.net/index.php?page=ontozorendszer

Az általunk kiépített öntözőrendszerekhez az 1911-ben alapított, amerikai Nelson cég kiváló minőségű alkatrészeit építjük be. Áraink kedvezőek, mert az alkatrészeket közvetlenül az importőrtől vásároljuk.

Kerttervezés automata öntözőrendszer
Palkovitskert - Toro, Rain Bird és Hunter öntözőrendszerek
http://www.palkovitskert.hu/ontozes-gyakori-kerdesek.html

A szakismeretek nélkül összeállított öntözőrendszer hosszú távon drága lehet! Ha szakember tervezi, telepíti az öntözőrendszert, bízhat Ön abban, hogy az a megfelelő alkatrészekből áll, és költség- valamint energiatakarékosan működik.

Palkovitskert - Toro, Rain Bird és Hunter öntözőrendszerek
Kertépítés
http://www.kertek.shp.hu

Automata öntözőrendszerek telepítése 5-30% kedvezménnyel! Kertépítés-Fenntartásig Ingyenes felméréssel,Bp és vonzáskörzetében!

Kertépítés
Kertfenntartók.hu - Az automata öntözőrendszer előnyei
http://www.kertfenntartok.hu/automata-ontozorendszer.html

Az élet legalapvetőbb feltétele a víz, nincs ez másképp a pázsit, vagy bármely növény életében sem. Az automatizált öntözéssel időt és pénzt spórol, a rendszer ára a telepítést követő második, harmadik éveben megtérül.

Kertfenntartók.hu - Az automata öntözőrendszer előnyei
Kertépítés öntözéstechnikával
http://www.ontozestechnika.eu

Mint minden építést, úgy a kertépítést is az alapoktól kell elkezdeni. Ez az egész nem tart sok ideig, miután megtörtént a kert felmérése és a terv elkészítése! Előbb az árkokat kell kiemelni, majd a csőhálózat kiépítése következik. A mágnesszelepek elhelyezése után a öntözőfejek kerülnek beszerelésre. Ha minden jól ment és a próbabeüzemelés működik, akkor vissza lehet tölteni az árkokat és hosszú-hosszú évekig lehet használni az időben és költségekben hatékony automata öntözőrendszert! Így, hogy már biztosított a rendszeres és megfelelő vízellátás, Ön már olyan stílusban és olyan növényekkel rendezheti be kertjét, amilyenekkel csak gondolja. Az öntözőberendezés egyáltalán nem fogja zavarni a többi kerti kelléket sem; a térburkolás, a támfalak és egyéb díszítő elemeknek szintén jól jöhet a nyári kánikulában a hűsítő permet! Érdeklődjön weblapunkon lehetőségeinkről!

Kertépítés öntözéstechnikával
Automata öntözőrendszerek
http://automataontozorendszer.net/

Irigykedve szemléli a szomszéd kertjét? Szégyenkezik kopár, sivár, száraz pázsitja miatt? Telepítsen be automata öntözőrendszert, amely annyit, és akkor öntözi a kertet, amennyit szükséges.

Automata öntözőrendszerek
Hirdetések
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 490 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 490 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40973