Öntözőrendszerek > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Öntözőrendszerek > 36 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Aquakert
http://www.aquakert.hu/

A víz természetes környezetünk része, jelenléte a kertben több formában is lehetséges. Az öntözés a növények fejlődésének elengedhetetlen feltétele, míg egy kerti tó, vízesés vagy patakocska minden kert kiemelt dísze. Cégünk 1999 óta létesít automata öntözőrendszereket, kerti tavakat. Dinamikus, jól összeszokott csapatunk, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberekből áll. H-2600 Vác, Cserhát u. 13.

Aquakert
Öntözéstechnika
http://www.ontozo.hu/

ontozo.hu - Professzionális Öntözéstechnika. Automata öntözőrendszerek, lakossági és ipari célokra. Esővízgyűjtő technológiák.

Öntözéstechnika
Hydrolight Kft.
http://www.hydrolight.hu/

Az öntözőrendszer nem elérhetetlen álom. Jobbnál-jobb megoldásokat tartogatunk az Ön számára. 1087 Budapest, Osztály u. 2-4./B

Hydrolight Kft.
Vízöntők Bt.
http://www.vizontokbt.hu/

Vízöntők Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Fõ tevékenységeink az automata öntözõrendszerek telepítése és forgalmazása, kertépítés, fürdõ- és kerti tóépítés, beltéri dísznövény-dekoráció illetve kert- és parkfenntartás. Toro öntözéstechnikai szaküzletünk: Bp. 1117, Budafoki út 183.

Vízöntők Bt.
Esővíz kezelés
http://kertem.hu/esoviz/

Esővíz szikkasztó rendszerek: A háztetőkről, térburkolatokról lefolyó csapadék kezelésének legegyszerűbb módja a szikkasztás. Erre nyújt tökéletes megoldást a német GRAF cég terméke, a szikkasztó blokk. Esővíz tároló rendszerek: A csapadékvíz kezelésének egy másik módja a gyűjtés. Az összegyûjtött esővizet felhasználhatjuk öntözésre, autómosásra, de akár WC-k öblítésére is. A német GRAF cég kínál olyan műanyag, nagy teherbírású tároló egységeket, melyek összekapcsolásával akár több köbméteres földalatti víztározókat is kialakíthatunk.

Esővíz kezelés
Kuszi Öntözéstechnika
http://www.automataontozes.hu/

Tevékenységeink legfőbb szakiránya a víz és csatorna építés és fenntartás és ehhez kapcsolódó tervezési tevékenység. Tervezési tevékenységünket segíti a modern számítógépes háttér mind hardver mind szoftver vonatkozásában. Iroda: 4032 Debrecen, Komlóssy u. 4/B

Kuszi Öntözéstechnika
Hunter automata öntözőrendszerek
http://www.summatrade.hu/

Építse meg saját öntözőrendszerét Hunter termékekből. Ingyenes tervezés, árajánlat készítés, szaktanácsadás, telepítési útmutatók. Professzionális öntözőrendszer a kizárólagos Magyarországi forgalmazótól. Küldje el kertjének méretarányos rajzát és mi megtervezzük az Ön kertjéhez legmegfelelőbb öntözőrendszerét. Próbálja ki!

Hunter automata öntözőrendszerek
ontozz.hu
http://www.ontozz.hu/

Öntözési megoldások, biztos kézből. Központ: 1039 Budapest, Ország út 2-4.

ontozz.hu
Öntözés, automata öntözőrendszerek
http://www.forester.hu/automataontozes.htm

Automata öntözőrendszerek telepítése, automata öntözőrendszerek elemeinek forgalmazása, öntözőrendszerek tervezése. Budapest területén ingyenes felmérés és árajánlat-készítés. 06-30/218-64-13

Öntözés, automata öntözőrendszerek
Presto 2000 Bt. - Öntözéstechnikai webáruház
http://www.prestoontozes.hu/

Öntözőrendszer alkatrészek forgalmazása. Csepegtetők, érzékelők, fúvókák, szelepek, szórófejek, nyomáscsökkentők, kpe csövek.

Presto 2000 Bt. - Öntözéstechnikai webáruház
Öntözőrendszer és kertépítés
http://www.esomester.hu

Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!

Öntözőrendszer és kertépítés
Kertépítés, automata öntözőrendszerek, tóépítés
http://vizozon.hu/

Kertépítés, automata öntözőrendszerek telepítése, öntözőrendszer alkatrészek és kellékek forgalmazása - Toro, Hunter rendszerek telepítése Budapesten és környékén: Halásztelek, Szigetszentmiklós, Vecsés, Dunavarsány

Kertépítés, automata öntözőrendszerek, tóépítés
KertDoktor
http://kertdoktorkft.hu/

A kertdoktor Kft. 2001 óta vállalja magánszemélyek és közterületek megbízásait. A cég főként öntözőrendszerek telepítésével és kertfenntartási tevékenységekkel foglalkozik. A munkákat kertészmérnökök segítségével és saját csapattal végzik.

KertDoktor
Esővízgyűjtő tartályok | Kontakt-R Kft.
http://www.esovizgyujtes.hu/Felszini-esovizgyujtes

Keressen ízlésének megfelelő esővízgyűjtőt, mely az Ön kertjének egyedi dísze, kertberendezésének kiegészítője lehet.A Kontakt-R Kft. kínálatában megtalálhatók az egyszerűbb kivitelű „Basic” és az exkluzív megjelenésű „Design” esővízgyűjtők is. A begyűjtött lágy esővíz elérhetővé válik szoba- és terasznövényeink számára. A könnyebb tápanyagfelvétel miatt meghálálják különleges gondoskodásunkat!

Esővízgyűjtő tartályok | Kontakt-R Kft.
Automata öntözőrendszer megfizethető áron!
http://www.automataontozorendszer.com

Automata öntözőrendszer tervezés, kivitelezés minőségi anyagokkal, megfizethető áron!

Automata öntözőrendszer megfizethető áron!
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 490 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 490 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40973