Növénytelepítés > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növénytelepítés > 9 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Gyepszőnyeg telepítése
http://www.tuja.hu/gyepszonyeg.htm

Rögtön élvezhető a kész gyep minden előnyével és szépségével. Megfelelő gondoskodás - rendszeres öntözés és nyírás mellett több évig is meglátszik, hogy gyepszőnyeggel telepített a füves területünk. Néhány gyakorlati tudnivaló! A telepítés elött a gondosan előkészített, sima, elhengerelt, nedves talajt finoman gereblyézzük el, hogy a leterített gyepszőnyeg gyökerei könyebben belekapaszkodhassanak az altalajba.

Gyepszőnyeg telepítése
Sövény kerítés biogyümölcsből
http://www.ehetosoveny.hu

Ha vegyszermentes biogyümölcsből szeretne sövényt kertjébe, akkor válassza a mézalmácskát! A mézalmácska egy elegáns megjelenésű luxus növény, tökéletes sövénynövény, ezen kívül a madárbarát kert nélkülözhetetlen növénye. Termése kis almaszerű rendkívül ízletes, mézes-pikáns extra delikátesz gyümölcs, amely már júniusban érik, így a primőr gyümölcsök közé tartozik. Vitamin tartalma, és ásványi anyag tartalma egyedülálló. Gyümölcse sokféle formában tartósítható, felhasználható.

Sövény kerítés biogyümölcsből
Növénytelepítés
http://kertem.hu/kertepites/telepites/

Házikerteknél az apróbb felületek könnyen arra csábítanak, hogy az optimálisan lehetségesnél többféle fajt ültessünk, aminek a legtöbbször áttekinthetetlen összevisszaság az eredménye. A fajonkénti nagyobb darabszám és a csoportosítás fokozza a hatást. A szoliter és vezérnövényeket egyenként vagy kettesével-hármasával ültetjük. A kísérő növények öt, hét vagy kilenc tagból álló csoportokban mutatnak a legjobban, míg az alacsony töltőnövényeket ennél is nagyobb számban célszerű ültetni...

Növénytelepítés
Sövények
http://www.szepzold.hu/sovenyek

A háztól a kiskertig vezető utat valamivel szegélyezni kell, hogy az átmenet hatása kellemesebb legyen. Máshol pedig valamivel meg kell a teret bontani esetleg határolni. Vannak olyan növények, amelyek kimondottan ezt a szerepet kapták a természettől: sövény telepítésére kiválóak.

Sövények
Kertfenntartók.hu - Növény ültetés
http://www.kertfenntartok.hu/noveny-ultetes.html

A fák, cserjék az évszakok váltakozásával folyamatosan változnak, formájuk, színük, kérgük, leveleik időről-időre új arcukat láthatjuk. A fajok megfelelő összeválogatásával az év minden szakaszában színes lehet a kert. Az általunk telepített növényekre gyökeresedési garanciát vállalunk!

Kertfenntartók.hu - Növény ültetés
CityGreen Növénydekor
http://www.citygreen.hu

Vállalkozásunk beltéri (iroda, étterem, egyéb létesítmények) növénydekoráció tervezésével és kivitelezésével, növénygondozással, valamint növénybérléssel foglalkozik. Munkánk során szobanövények, valamint Lechuza és Elho kaspók széles választékával dolgozunk. Ismerje meg szolgáltatásunkat, és keressen minket bizalommal!

CityGreen Növénydekor
Gyógynövény termesztése
http://www.kertforum.hu/noveny-adatok/gyogynoveny_lista

Kertfórum - hasznos tudnivalók zöldségek, gyógy- és fűszernövények termesztéséhez. Magyarország új kertészeti információs oldalán folyamatosan bővülő hasznos információkkal és cikkekkel várunk minden kertészkedőt. Portálunkon zöldségek, gyümölcsök, fűszer- és gyógynövények termesztéséhez tartozó adatlapokat, továbbá csírázási idő és hőmérséklet táblázatot, valamint tenyészidő táblázatot talál.

Gyógynövény termesztése
Örökzöld sövény - Leylandi ciprus
http://budaikertcentrum.hu/leylandi-ciprus/

Az egyik legkedveltebb sövény növényünk a Leylandi ciprus. A kertészetünkben különböző magasságú növényeket talál. Miért ajánljuk ezt a növényt sövénynek? Azért, mert könnyen gyökerezik, nem szükséges metszeni, gyorsan nő és takar. A növények mellé kérje ingyenes szaktanácsadásunkat is. Ez az ingyenesség a "pénztártól való távozás" után is él. Hívjon, ha a későbbiekben is szüksége van segítségre. Elérhetőségünk: +36 30 619-2474

Örökzöld sövény - Leylandi ciprus
Babérmeggy, az örökzöld sövénynövény!
http://budaikertcentrum.hu/babermeggy/

A kert trendi térelhatároló növénye. Fényes levelei egész évben kiváló takarást biztosítanak. Ajánljuk belső utak mellé, kiülők takarására, meghittségének biztosítására. Azonban soliter növényként is kiválóan mutat. A növények mellé, részletes metszési és telepítési ajánlást is adunk. Utánkövető szakmai segítség: +36 30 619-2474

Babérmeggy, az örökzöld sövénynövény!
Hirdetések
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 490 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 490 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40973