Kerttervezés > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerttervezés > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Autodesk
http://www.autodesk.hu/adsk/servlet/home?siteID=545672&id=868180

Az Autodesk 1982 óta vezet be olyan modern 2D és 3D technológiákat, amelyekkel az ügyfelek a tervezési folyamat korai szakaszában, a valós körülményeknek megfelelően jeleníthetik meg, szimulálhatják és elemezhetik az ötleteiket. E technológiákkal az ügyfelek rugalmasan optimalizálhatják és fejleszthetik terveiket, mielőtt megvalósítanák azokat.

Autodesk
A kertitó tervezése
http://www.kertito.hu/tervezes.html

Mielőtt még elkezdenénk a munkálatokat készítsünk részletes tervet a létesítendő tóról. A tervezés során több féle szempontot is figyelembe kell vennünk.

A kertitó tervezése
Panda Pont Mérnöki Iroda Kft.
http://www.pandapont.hu/

Kerttervezés, tájtervezés, engedélyeztetési-, tender- és kiviteli tervek a magánkertektől a golfpályáig. Székhely: 1118 Budapest, Rétköz u. 51/b.

Panda Pont Mérnöki Iroda Kft.
Kertépítés - Kerttervezés
http://kertem.hu/kertepites/tervezes/

A kert kialakításának alapelveit nem lehet kész receptként odaadni senkinek, nem szigorú szabályok diktálják õket, és tág teret engednek az egyéniség érvényesítésének is. Van azonban néhány általános irányelv, melyekre kertünk megtervezése, valamint a kertépítés során mégis támaszkodhatunk. Ezek az irányelvek nemcsak a kert egészére, hanem egyes részeire is alkalmazhatók. A mérce valahol az egyszerûség és sokoldalúság, a nyugalom és a mozgalmasság között ingadozik...

Kertépítés - Kerttervezés
Interkert - otthon a kertben is.
http://www.interkert.hu

Kertészeti magazin, portál, szakmai adatbázis. Kertépítők, kerttervezők, kertészetek egy kattintással megyék szerinti megbontásban. Illetve az oldalon hasznos és érdekes információkhoz juthat a kert, kertészkedés körüli témákban.

Interkert - otthon a kertben is.
Kerttervező program - SimTech Kft.
http://www.simtech.hu/products/imsi-design-termekek/haztervezo-kerttervezo-l ...

Lakberendező program, amely funkció gazdag! Akár a hétköznapi felhasználó is használhatja lakástervező programot. A kerttervező program a kerttervezés és parképítés megtervezésével foglalkozik. A ház külső részét teszi könnyen tervezhetővé. A háztervező program építészeknek nyújt segítséget.

Kerttervező program - SimTech Kft.
PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés
http://www.palkovitskert.hu/hobbikerteszeknek-jotanacsok-kerttervezes.html

Hobbikertészeknek - Jótanácsok, tippek - Kerttervezés 1. rész.

PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés
ProfiGarden kerttervezés
http://profigarden.hu/doc116/

Kerttervezés, kertépítés sok éves gyakorlattal. Az oldalon több feltöltött kertterv és gazdag referencia anyag.

ProfiGarden kerttervezés
3D Kerttervezés
http://www.mimezis.hu/product_info.php?cPath=218&products_id=36652

3D Kerttervezés szoftver. Típus: CD-ROM, nyelv: magyar. A szoftver segítségével megtervezheti álmai kertjét illetve tájképét és elhelyezheti abban a növények, fák és virágok illetve a kertben megtalálható eszközök `fotórealisztikus` képeit, amelyeket ezután bármilyen szögből nézve megtekinthet! Különböző kerti berendezéseket, kiegészítőket és növénymintákat talál a programban, amelyeket egy egyszerű kattintással és vonszolással helyezhet be saját terveibe. A program használata rendkívül egyszerű.

3D Kerttervezés
Öntözőrendszerek
http://www.kertguru.hu/ontozorendszer

www.kertguru.hu - Könnyítse meg saját dolgát, spóroljon pénzt, időt és energiát - öntözőrendeszerek igénybevételével. Bízza profikra a kertgondozást és fenntartást, cégünk professzionális segítséget nyújt a kerttel kapcsolatos tevékenységek terén. Gondoljon a kertjére időben, gondoljon ránk!

Öntözőrendszerek
Kerttervező szoftver
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9030447?cmd=Article_showArticle& ...

Index Fórum - Kerttervező szoftver, szoftverek fóruma.

Kerttervező szoftver
Kerttervező programok
http://www.lakas1x1.hu/tervezes/kerttervezo-program/43-kerttervezo-program

Online számítógépes kerttervezés, szánj egy félórát egy rövid tervezésre, és 4-5 év múlva nem kell szétültetni a kerti növények jelentős részét.

Kerttervező programok
Kerttervezés és Kertépítés
http://www.kertepites.pro/

Ha nincs affinitása gondoskodni otthonának kertjével és inkább szakemberekre bízna, akkor hívjon minket és csapataink figyelmesen gondozzák. Vagy ha Ön építkezik és a kertje még sehogy sem áll, akkor szakemberünk megtervezi, 3D-s látványtervet készít és valóra is váltjuk azt, amit a látványterven látott. Rendbe tesszük kertjét így önfeledten pihenhet hétvégén a háza körül és nézheti, ahogy gyermekei boldogan futkároznak.

Kerttervezés és Kertépítés
Kertászok
http://kertaszok.hu/

A cég már tizenkét éve foglalkozik profi tervezéssel és kivitelezéssel a kertépítés, kertápolás szakterületeken.

Kertászok
Malamute kertépítés
http://malamutkert.hu/hu/

A cég szolgáltatásai közé tartozik a kertépítés kertgondozás, télikert kialakítása, tetőkertek, öntözőrendszerek beállítása. A cég harmóniát teremt kertjében. Magas minőséggel és profi szakemberekkel dolgoznak.

Malamute kertépítés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 490 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 490 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40973