A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Kertépítés - wyw.hu

Tartalom:

kertepites.wyw.hu

A csákvári volt Esterházy-kastély (ma kórház) kertje
A csákvári volt Esterházy-kastély (ma kórház) kertje
http://archivum.epiteszforum.hu/holmi_detailed.php?mhmid=2403

A csákvári Esterházy-kastély a 18. századvégi kastélyépítészet egyik legnagyszerűbb alkotása és kertje a magyar korai kertépítészet vitathatatlanul különleges értéke, műemlék. A csákvári angolkert l797-től épült folyamatosan. Az első tervlapok következetesen angolkertként említik. A több mint 200 ha nagyságú angolkert szárazárokkal volt körülvéve (á-há stílus), ezen a belső kerten kívül fokozatosan ment át a környező tájba, így az épített kert pontos határai meg nem határozhatók, ami abban az időben célkitűzés is volt.

archivum.epiteszforum.hu
A gyepszőnyeg lehetséges gondjai
A gyepszőnyeg lehetséges gondjai
http://hazkorul.wordpress.com/2014/05/13/6-ok-amiert-a-gyepszonyeg-tonkremegy/

A gyepszőnyegről bővebben. Mint a névből is látszik, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli mindennapi tevékenységekhez igyekszik segítséget nyújtani a bejegyzéseivel. Ami a háztartás vezetésétől kezdve, egészen a kerti munkáig rengeteg mindent magában foglal. Miféle bútort érdemes vásárolni? A házi barkács praktikák pedig a szorgosabb kezűeknek adhatnak pár jó ötletet. Viszont ha már itt járunk, akkor a duguláselhárítást is ajánlott ide venni.

hazkorul.wordpress.com
A hódító stílus
A hódító stílus
http://www.szeplak.hu/?file=2007/06/kert.html

A nyaralás kellemes élményeire, a nyugalomra szívesen emlékszünk. Ezért szeretnénk egyre többen olyan környezetet varázsolni lakóhelyünkön, ami a szürke hétköznapokon is a gondtalan pihenést, a napfényt és a tengert idézi. Hódít a mediterrán stílus. Felhőtlen égbolt, szikrázó napsütés, azúrkék tenger, levegőben terjedő fűszeres növényillat – a tipikus mediterrán táj leírása. A Földközi-tenger országainak stílusa, azaz a mediterrán már évek óta kedvelt nálunk is. Nem véletlen, hiszen általános jellemzője az egyszerűség és a funkcionalizmus.

www.szeplak.hu
A kert lakberendezője, kertépítés, 3D-s tervezés, kivitelezés
A kert lakberendezője, kertépítés, 3D-s tervezés, kivitelezés
http://www.moka-kert.hu/

Moka Garden, a kert lakberendezője megtervezi 3D-s látványterven az elképzelt kertet, szakemberei segítségével elvégzi a kivitelezést, megtervezi és telepíti az automata öntözőrendszert, kerti tavat. Ezekről a munkákról a weboldalunkon részletes leírást az érdeklődő. Cikkeinket folyamatosan frissítjük, így az aktuális kerti munkákhoz is adunk tippeket.

www.moka-kert.hu
A Kertelünk kft weblapja
A Kertelünk kft weblapja
http://www.kertelunk.hu/

Cégünk a kertépítés és kertfenntartás, kertgondozás területén tevékenykedik, főbb tevékenységi köreink: komplett kerttervezés és kertépítés, rendszeres fenntartás (fűnyírás, gyommentesítés, permetezés, tápanyag utánpótlás), kül- és beltéri növényesítés, balkonládák telepítése, sziklakertek és kerti tavak tervezése és kivitelezése, automata öntözőrendszer telepítése és javítása, térburkolás, kézi és gépi földmunka, fakivágás és minden ami a kertjében felmerülhet! Forduljon hozzánk bizalommal, ha szakemberre van szüksége!

www.kertelunk.hu
A kertépítés szakszerű menete
A kertépítés szakszerű menete
http://www.palkovitskert.hu/kertepites.html

Érintetlen gyepet, elragadó kerti tavat csináltatna? Nem tudja, miképp fogjon hozzá a kertépítés kivitelézéséhez? Látogasson el a weblapra, ahol sok használható információt találhat a kertépítés menetéről, a kerti tó építésről, a gyepszőnyeg telepítésről, stb.. A tényleges kertépítés előtt nem árt eltervezni a kertet (hova kerülhetnek a növények, a kerti tó, a sziklakert, stb). A kerttervezés után neki foghatunk a kertépítésnek, a gyepszőnyeg és az öntözőrendszer telepítésnek, a bozótirtásnak, stb. Nem kíván bajlódni a kertépítéssel, inkább profikra bízná? Érdeklődjön bátran!

www.palkovitskert.hu
A kerthez vezető út: térkövek lerakása házilag
A kerthez vezető út: térkövek lerakása házilag
http://koviko.hu/lerakasi_utmutato.php

Mire ügyeljen térkő termékek kiválasztásakor Funkció: - gépkocsi beálló (vagy egyéb nagy megterhelés esetén 12 tonna): minden térkő megfelelő, de nagyobb megterhelés (12 tonna felett) hullám térkő lerakása javasolt - járda: minden térkő megfelelő, esztétikai szempontok alapján válasszunk - kerti kiülő: minden térkő megfelelő, de célszerű a négyzet vagy téglalap formát választani, mert a kerti bútorok lába a lekerekített térkövek esetében a kövek között hézagba billenhet

koviko.hu
A kerti tavak kémiája
A kerti tavak kémiája
http://www.kertito.hu/gondozas_vizkemia.html

E cikk rövid összefoglalást nyújt a tavak vizében lejátszódó kémiai és biológiai folyamatokról, valamint arról, hogy hogyan mérjük meg, hogy mi van a vízben, mik a jó és rossz értékek és mit tehetünk az utóbbiak esetén.

www.kertito.hu
A kertitó tervezése
A kertitó tervezése
http://www.kertito.hu/tervezes.html

Mielőtt még elkezdenénk a munkálatokat készítsünk részletes tervet a létesítendő tóról. A tervezés során több féle szempontot is figyelembe kell vennünk.

www.kertito.hu
A Mi Otthonunk
A Mi Otthonunk
http://www.amiotthonunk.hu/

A Mi Otthonunk - Online Magazin, Színes, képes havi magazin az otthonról.

www.amiotthonunk.hu
A stílus maga az ember
A stílus maga az ember
http://www.nlcafe.hu/otthon/20020128/a_stilus_maga_az_ember/

Távoli tájak hangulatát idézhetjük megfelelõ növények ültetésével. Mindenképpen igazodjunk azonban a már meglévõ növényekhez. A következõ néhány típus leírásával példákat szeretnék bemutatni, hányféle tájat vihetünk kertünkbe. Mediterrán kert: A mediterrán tájat lomblevelű örökzöldek és az aromás illatú örökzöld félcserjék tömeges előfordulása jellemzi...

www.nlcafe.hu
A szegélykő lerakása betonba.
A szegélykő lerakása betonba.
http://kertepites-kovezes.hu

Ez a munkafolyamat adja meg a térkő szélét és magasságát. A szegélyépítéssel, a különböző kisebb szint különbségeket is meg lehet oldani úgy, hogy a szegély t a térburkolat fölé helyezve, kiemeljük. Így a föld , gyöngykavics, murva és egyéb termékek nem szóródnak a térburkolatra. Amennyiben több információt szeretne megtudni a térkövezéssel kapcsolatban keresse fel weboldalunk

kertepites-kovezes.hu
A télikert energetikai, élettani hatása
A télikert energetikai, élettani hatása
http://www.epitinfo.hu/?cid=37111&fejezet=5&wa=EPIRSS0735

A télikertnek Európa-szerte évszázados hagyományai vannak. Valamikor a gazdag, nemesi famíliák kastélyai mellett jött divatba. Korai formája pavilonszerű üvegház volt, amelyet a házhoz hasonló stílusban építettek. Eleinte elsősorban egzotikus növények elhelyezésére szolgált. Mára azonban hétköznapi otthonokban is megtalálható. A legegyszerűbb télikert is dísze a háznak, de olyan típust válasszunk, amely házunk, kertünk stílusához és méreteihez leginkább illik.

www.epitinfo.hu
A télikert építésben otthon vagyunk!
A télikert építésben otthon vagyunk!
http://telikertepites.hu/

Télikerteket építünk immár 22. éve. Nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is építünk. Nem csak télikertet, hanem terasztetőt, medencefedést, aknabevilágítót, előtetőt építünk a megrendelőnek a kívánsága szerint. Anyagát tekintve lehet alumínium, acél, fa, és műanyag. Vagy ezeknek az ötvözete. Állunk elébe minden kihívásnak. Nézzék meg a honlapunkat, szeretünk építeni. Mobil: 06 30 916 3288 Email: info@telikert.hu

telikertepites.hu
A télikert szerepe életünkben
A télikert szerepe életünkben
http://www.gazlap.hu/modules.php?file=article&name=News&sid=8

A télikert nagy homlokzati és tető üvegfelületeivel elérhető magasabb fényhozam, jelentős mértékben hozzájárul kellemes közérzetünkhöz. A közvetlen napfény szabályozza élettanilag fontos hormonjaink termelését, melyek szellemi és fizikai aktivitásunkat befolyásolják, sőt a fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Mindenki által ismert tapasztalat, hogy verőfényes napokon aktívak, jókedvűek, a borús napokon levertek, rosszhangulatúak vagyunk.

www.gazlap.hu
A télikert virágai
A télikert virágai
http://www.sors-tarsak.hu/virag/virag.html

A télikert virágai - Fotó: Galló Gusztáv. (Gyönyörű télikerti virágok fotói)

www.sors-tarsak.hu
AG. Fenster WPC Hungary keritésrendszerek
AG. Fenster WPC Hungary keritésrendszerek
http://www.twinson-hungary.hu

A Wood Plastic Composites Tongue and Groove & Garden Fences kerítésrendszerek. Vízálló, nem reped, nem szálkásodik és minimális karbantartás igényű. Az összes kerítésrendszer rendelkezik ezekkel a kiváló tulajdonságokkal. A Terrace kerítésrendszerek harmonikusan egybeolvadnak a környezetükkel, természetes megjelenésüknek köszönhetően.

www.twinson-hungary.hu
Alföldfa faipari alapanyagok
Alföldfa faipari alapanyagok
http://www.alfoldfa.hu

A fa minden kertet és teraszt egyedivé tesz, egyszerre divatos és természetes alapanyag. Lambériákat, hajópadlókat, KVH gerendákat, OSB lapokat, teraszburkolatokat, faház burkolatokat, szárított és impregnált léceket, valamint táblásított fenyő lapokat szállítok az ország különböző területeire. Amennyiben az Alföldfa kft. megfelel az Ön szigorú elvárásainak tegyen próbára minket!

www.alfoldfa.hu
Alkonylampa.hu Lámpa,csillár,világítás.
Alkonylampa.hu Lámpa,csillár,világítás.
http://www.alkonylampa.hu

Alkonylampa.hu - Lámpa,csillár,világítás webáruház. Lámpaboltunkban megtalálja: Eglo,massive,kolarz,rabalux,globo,brilum gyártók termékei széles választéka. Kültéri lámpa, kültéri fügeszték, mozgásérzékelős lámpa, solar lámpa óriási választéka.

www.alkonylampa.hu
Angol stílusú rózsaágyások
Angol stílusú rózsaágyások
http://www.bakker-holland.hu/Garden/Article.aspx?article=11

Ebbe az ágyásba különféle rózsafajtákat vettek fel, cserjékkel és hidegtűrő növényekkel kombinálva. A válogatott növényfajták és azok elhelyezési módszere gondoskodik kertjében az angol légkörről.

www.bakker-holland.hu
Angolparkok
Angolparkok
http://www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=116

Az angolpark hosszú és gazdag történelme során a 18-19. században kialakult új arculat megváltoztatta a hagyományos, klasszikus kertépítést. A kert képi megjelenítésére nagy hatással volt az angol tájképfestészet, amelynek segítségével felfedezték a természetesség művészi szépségét.

www.kertpont.hu
Ápolás, karbantartás
Ápolás, karbantartás
http://kertem.hu/kertepites/apolas/

A gondozás sokak szemében egyet jelent a fáradságos munkával. Mivel pedig az ember a kertben elsősorban pihenni szeretne. Az ellentmondás feloldhatatlannak látszik. Csakhogy egy ápolatlan kert hamarosan elveszíti minden vonzerejét és alkalmatlanná válik a kikapcsolódásra. Egy szépen megépített kert gondozása nem kis feladat, komoly szakértelmet igényel. Téves lenne azt gondolnunk, hogy elég levágnunk a füvet és néha megnyírnunk a sövényt. Természetesen a kert építésénél nagyon fontos szempont a későbbi fenntarthatóság. Minél nagyobb, színesebb, sok fajt felsorakoztató kertet építünk, annál nehezebben lesz fenntartható az eredetileg elképzelt és meg is valósított állapot.

kertem.hu
Aqua-Matic Kft.
Aqua-Matic Kft.
http://aqua-matic.hu

Az Aqua-Matic Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft. kedvező árakon foglalkozik kertépítési szaktanácsadással és öntözőrendszerek kiépítésével. A rendszerek teljesen automatikusan működnek és kiválóan vízellátást biztosítanak bármely évszakban.

aqua-matic.hu
Aquakert
Aquakert
http://www.aquakert.hu/

A víz természetes környezetünk része, jelenléte a kertben több formában is lehetséges. Az öntözés a növények fejlődésének elengedhetetlen feltétele, míg egy kerti tó, vízesés vagy patakocska minden kert kiemelt dísze. Cégünk 1999 óta létesít automata öntözőrendszereket, kerti tavakat. Dinamikus, jól összeszokott csapatunk, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberekből áll. H-2600 Vác, Cserhát u. 13.

www.aquakert.hu
AquaPond
AquaPond
http://www.aquapond.sk/

Cégünk biomedencék és fürdőtavak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Több mint 30 biomedencét és fürdőtavat építettünk meg és sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Tavaink vízminőségét az osztrák Aquaviva biológiai szűrőrendszer garantálja. Cím: Orechová Potôň 309 Szlovákia, 30 km-re Győrtől.

www.aquapond.sk
Aquapond kft. – biomedence, kerti tó
Aquapond kft. – biomedence, kerti tó
http://www.biomedence.hu

Medencék vegyszermentesen. Biomedence és fürdőtó kivitelezés és szerviz. Látogasson el honlapunkra: http://www.biomedence.hu

www.biomedence.hu
Ars Natura - Öntözőrendszer telepítés, kertépítés
Ars Natura - Öntözőrendszer telepítés, kertépítés
http://www.arsnatura.hu/

Felújítaná kertjét? Keresse fel weboldalunkat és hívjon minket bizalommal! Oldalunkon számos tippet, tanácsot adunk a kertépítés különböző lépéseihez. Legyen szó öntözőrendszer telepítésről, füvesítésről, sziklakert vagy kerti tó építésről mi segítünk Önnek!

www.arsnatura.hu
Átlátásgátlók, fa kerítések
Átlátásgátlók, fa kerítések
http://www.deszkakerites.hu/fa_atlatasgatlo.html

Nem szereti, ha belátnak udvarába, kertjébe? Sűrű lécezésüknek köszönhetően az általunk kínált legtöbb táblás fa kerítések belátásgátló megoldásnak is tökéletesen megfelelnek. Cégünk kivitelezésében telepített kerítések és kapuk hossza kilométerekben mérhető, azonban számtalan egyéb jó minőségű fa kerti elemeket (pl.: fa virágágyást, fa tárolót, fa komposztálót, vagy lugast) is forgalmazunk webáruházunkban.

www.deszkakerites.hu
Átrió, a patinás otthon
Átrió, a patinás otthon
http://www.atrio.hu

Kínai közmondás szerint: „Aki egy órát boldog szeretne lenni, az egyék valami finomat, aki egy napra, az házasodjon meg, de aki egy életre kívánja magának a boldogságot, az építsen kertet.” Ebben szeretnénk segítségére lenni!

www.atrio.hu
Augsberger Gyepszőnyeg
Augsberger Gyepszőnyeg
http://www.augsberger-gyepszonyeg.hu/

Az 1968-ban alapított Augsberger Cégcsoport üzleti célpontjait - a gyepszőnyegelőállítás és forgalmazás, a kertépítés és gondozás területén - Közép-Európára terjesztette ki. Magyarországon 1989-ben Mosonmagyaróvár térségében alapítottuk a W.R.Augsberger Gyepszőnyeg Kft-t, amely az országban az első és a mai napig a legnagyobb területen, ma már mintegy 1.000.000 m2 termőterületen foglalkozik Gyepszőnyeg előállítással, termesztéssel. 1998-ban Budapest közvetlen közelében, Gyálon is telepet indítottunk.

www.augsberger-gyepszonyeg.hu
Autodesk
Autodesk
http://www.autodesk.hu/adsk/servlet/home?siteID=545672&id=868180

Az Autodesk 1982 óta vezet be olyan modern 2D és 3D technológiákat, amelyekkel az ügyfelek a tervezési folyamat korai szakaszában, a valós körülményeknek megfelelően jeleníthetik meg, szimulálhatják és elemezhetik az ötleteiket. E technológiákkal az ügyfelek rugalmasan optimalizálhatják és fejleszthetik terveiket, mielőtt megvalósítanák azokat.

www.autodesk.hu
Automata öntözőrendszer
Automata öntözőrendszer
http://ontozo24.hu/

Minden kerttulajdonos álma, egy automata öntözőrendszer! Mi minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy álmát valóra váltsuk. Optimális áraink lehetővé teszik, hogy Ön egy automata öntözőrendszer boldog tulajdonosa legyen. Nem kell többé hajnalban kelnie vagy késő este lefeküdnie, hiszen a fárasztó öntözést elvégzi Ön helyett az automata öntözőrendszer. Amellett, hogy hatékony, költségkímélő, növeli az Ön kertjének, ingatlanának az értékét is. Az automata öntözőrendszer használatával nagyon sok időt és energiát takarítunk meg.

ontozo24.hu
Automata öntözőrendszer megfizethető áron!
Automata öntözőrendszer megfizethető áron!
http://www.automataontozorendszer.com

Automata öntözőrendszer tervezés, kivitelezés minőségi anyagokkal, megfizethető áron!

www.automataontozorendszer.com
Automata öntözőrendszer, automata öntözés
Automata öntözőrendszer, automata öntözés
http://www.csinaldmagadontozes.hu

Automata öntözőrendszer, automata öntözés, öntözőrendszer, öntözés Automata öntözőrendszer, sajátkezűleg megépítve! Mi az, amit nyújthatunk önnek? * Ingyenes és pontos tervezés * Megalapozott árajánlat készítés * Részletekbe menő szaktanácsadás * Magas szintű telepítési útmutatás * Kidolgozott szerelési ábrák * Részletes bontású telepítési ábrák

www.csinaldmagadontozes.hu
Automata öntözőrendszerek
Automata öntözőrendszerek
http://automataontozorendszer.net/

Irigykedve szemléli a szomszéd kertjét? Szégyenkezik kopár, sivár, száraz pázsitja miatt? Telepítsen be automata öntözőrendszert, amely annyit, és akkor öntözi a kertet, amennyit szükséges.

automataontozorendszer.net
Avan'tgarden
Avan'tgarden
http://www.avangarden.hu/

Kerttervezés, kertépítés, kertgondozás. 1072 Budapest, Nagydiófa utca 6./fsz.6.

www.avangarden.hu
Az angol tájképi kert
Az angol tájképi kert
http://www.kertpont.hu/index.php3?cikkid=509&menu=cikk

Udvardy Jenő: Gyakran kérdezik tôlem, hogy melyek az igazi angolkert fôbb ismertetôi. A válasz nagyon egyszerű: az arányosság, a természetesség és a magával ragadó esztétikai élmény. Ehhez szükséges a kertre és a környezetére tökéletesen ráillô alapötlet, a kifogástalan terepszintek kialakítása, arányos és esztétikus műtárgyak elhelyezése (út, pihenőpad, vízfelület, társasági tér, grillező stb.), nagyon változatos és gazdag növényzet, továbbá jó ízlés és szakértelem.

www.kertpont.hu
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 470 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 470 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 41815