Térkövezés, utak, pergolák > 2. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Térkövezés, utak, pergolák > 2. oldal > 28 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kincses Kert - Térkő bemutató park
http://www.kincseskert.com/index.php?action=static&id=2

Bizonyára örömét leli majd az egyedi designban, mindehhez olyan anyagokat kínálunk, melyek elvarázsolják. Kiváló minőségű termékválasztékunk innovatív lap-, és térkőrendszerektől, paliszádokon, cölöpökön és falazóköveken át széleskörű kiegészítőkig - tám-, és kerítésrendszerekig, szegélyekig - terjed.

Kincses Kert - Térkő bemutató park
Pergolák, lugasok és virágrácsok
http://www.kertpont.hu/cikknyomtathato.php3?cikkid=112

Ha csak most építettünk kertünket és még nincsenek benne akkora fák, amelyek alatt megpihenhetne a család, akkor pergola vagy lugas építésével gyorsan kialakíthatunk egy hasonlóan meghitt pihenõhelyet.

Pergolák, lugasok és virágrácsok
Bonobo teraszburkolat
http://www.bonobo-teraszburkolat.com/bambusz-muanyag%20teraszburkolat/bambus ...

Egyre kedveltebbé válnak a kültéri melegburkolatok, amelyek közé tartozik az általunk forgalmazott bambusz-műanyag teraszburkolat is. A bambusz-műanyag teraszburkolat 60 % természetes bambuszrostporból, 30% polietilénből és 10% vegyi adalékból készül. A fa-műanyag teraszburkolathoz hasonlóan ez is környezetkímélő megoldás, továbbá rendkívül esztétikus és időtálló teraszburkolat típus.

Bonobo teraszburkolat
Térkő, térburkolat
http://www.terkovek.eu

Térkövek kereskedésünkben a legmodernebb burkolatoktól kezdve, a hagyományos, illetve mediterrán térburkolókon át a támfal elemekig mindent megtalál. Az alapanyag lehet homokkő, gránit, vagy mészkő, netán egyéb színes, térburkolatok, bátran nézzen körül honlapunkon. A kavicsok és természetes kövek mellett talál nálunk padlólapokat illetve a ragasztáshoz szükséges kiegészítő anyagokat is.

Térkő, térburkolat
Térkő lerakása, térkövezés munkák
http://www.salgo.eu/tevekenysegek/terko-lerakasa-terkovezes-budapesten-es-ko ...

Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk térkövezéssel kapcsolatos munkákat, javításokat, karbantartást!

Térkő lerakása, térkövezés munkák
Térkő
http://www.pa-ja.hu/diszitoelemek.php

A szépen kialakított kert ékessége lehet a különleges térkő burkolat. A Leier térkövek egymással is kombinálhatók a beépítés során, így biztosítva a kialakítás egyediségét. A különböző kőformák, színek kombinálása a burkolat minták változatosságát adják. Rejtett távtartói a beépítést teszik egyszerűbbé, még a házi kivitelezést is. Ékkőformájú térkövek biztosítják a vágás nélküli ívek kialakítását. A térkövek fagyálló, csúszásmentes, hidrofobizált kivitelezésben készültek, így ideálisak a kültéri beépítésre. Térköveink, építőanyagaink teljes skáláját tekintse meg a www.pa-ja.hu weblapunkon, ahol nyomon követheti aktuális akcióinkat is.

Térkő
Terrace Twinson WPC teraszburkolat - Twinson Hungary
http://www.twinson-hungary.hu/twinson

Terrace Twinson burkolat, teraszburkolat tudnivalók a Twinson Hungary oldalán! Ha kíváncsi, hogy mikkel szemben strapabíró, hányféle színben kapható vagy mennyi garanciát adnak a Terrace Twinson WPC teraszburkolatra, akkor a megfelelő helyen jár. Az árak forintban és euróban is megtudhatóak. A letölthető karbantartási útmutató pedig még a honlapon fellelhető ismertetőnél is részletesebb betekintést enged a kiválasztott WPC Terrace Twinson teraszburkolatok jellemzőibe!

Terrace Twinson WPC teraszburkolat - Twinson Hungary
Kertfenntartók.hu - Természetes megoldások.
http://www.kertfenntartok.hu/kerti-burkolatok.html

Kertünk életterünk nappalija. Előszobája otthonuknak, meggyönyörködtet és időről időre kápráztat változásaival, színeivel, illataival. Nem mindegy azonban hogy esőben, hóban vagy sötétben milyen az odavezető út. Felsorolásunkban a teljesség igénye nélkül próbálunk bemutatni néhány típust a kertben fellelhető burkolati lehetőségek közül.

Kertfenntartók.hu - Természetes megoldások.
A szegélykő lerakása betonba.
http://kertepites-kovezes.hu

Ez a munkafolyamat adja meg a térkő szélét és magasságát. A szegélyépítéssel, a különböző kisebb szint különbségeket is meg lehet oldani úgy, hogy a szegély t a térburkolat fölé helyezve, kiemeljük. Így a föld , gyöngykavics, murva és egyéb termékek nem szóródnak a térburkolatra. Amennyiben több információt szeretne megtudni a térkövezéssel kapcsolatban keresse fel weboldalunk

A szegélykő lerakása betonba.
Térburkolat készítés, térburkolás 10 év garanciával
http://www.terburkolat.eu

10 Ingyenes tanács, hogy elkerülje és kiszűrje a rossz és hozzá nem értő kivitelezőket! 10 gyakori gyanakvásra okot adó hiba, amellyel akár milliókat bukhat, ha rosszul választ kivitelezőt Hogyan legyen felső kategóriás térburkolata, normál kategóriás áron! Szeretne végre egy olyan csapattal dolgoztatni, aki probléma mentesen ismeri és elvégzi feladatát és közben azon dolgozik, hogy ön lenyűgözze barátait, szomszédjait, rokonait, üzlettársait, összes ismerőseit a tökéletes térburkolatával? Ha a válasza ,,igen”, akkor minket kell választania, hiszen a piacon egyedülállóan, nagyon sok ingyenes, vagy éppen ajándék szolgáltatással állunk rendelkezésére, hogy mi is hozzájáruljunk álmai térburkolatához. Miért válasszon minket: a. Munkáinkra 10 év garanciát vállalunk b. Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás c. A kivitelezéssel kapcsolatos anyag beszerzési, szervezési feladatokat levesszük a válláról, ön csak hátradől és élvezi amint napról, napra szebb lesz burkolata.

Térburkolat készítés, térburkolás 10 év garanciával
Kreatív Help Bt. - térkő Debrecen
http://tuzepdeb.hu/termekkategoria/terko-es-kertepites/

A debreceni Tüzépker Kft. építő- és tüzelőanyag kereskedése széles körű és minőségi szolgáltatásokat nyújt építkezéséhez, házfelújításához. Kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink bármilyen elképzelését meg tudják valósítani! Tekintse meg oldalunkat!

Kreatív Help Bt. - térkő Debrecen
Barabás térkő - Tagscherer Kft.
https://epitoanyag.shop/terko/barabas-terko-terko/

Válassza a Tagscherer Kft. szakértelmét és tapasztalatát, ha építőanyagról van szó! Leier téglák, falazóanyagok, Terrán cserép és Barabás térkő termékek kiegészítőkkel, kedvező áron. Kérjen egyedi árajánlatot termékeinkre, és válassza a prémium minőséget az építkezésben, felújításban, olcsón.

Barabás térkő - Tagscherer Kft.
Alumínium pergola tervezés és telepítés
https://www.yourpergola.com/

Válassza a YOURPERGOLA profizmusát és szakértelmét, ha világszínvonalú árnyékolásról van szó! Your Pergola árnyékoló rendszerek megtervezése és kivitelezése nagy szakértelemmel, alumínium pergola, bioklimatikus pergola, elektromos és motoros pergola - az elérhető luxusért keressen minket bizalommal!

Alumínium pergola tervezés és telepítés
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 488 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 488 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40951