Télikert - Üvegház > 2. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Télikert - Üvegház > 2. oldal > 26 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
A télikert építésben otthon vagyunk!
http://telikertepites.hu/

Télikerteket építünk immár 22. éve. Nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is építünk. Nem csak télikertet, hanem terasztetőt, medencefedést, aknabevilágítót, előtetőt építünk a megrendelőnek a kívánsága szerint. Anyagát tekintve lehet alumínium, acél, fa, és műanyag. Vagy ezeknek az ötvözete. Állunk elébe minden kihívásnak. Nézzék meg a honlapunkat, szeretünk építeni. Mobil: 06 30 916 3288 Email: info@telikert.hu

A télikert építésben otthon vagyunk!
Téli kert tervezés, építés
http://www.telikert-telikertek.hu/

Téli kertek tervezése, téli kertek építése a tervezéstől a befejezésig, ingyenes helyszíni felméréssel Budapesten és környékén. Igény szerint műanyag vagy alumínium redőnyökkel szerelve. Télikertjeinket polikarbonát tetővel látjuk el.

Téli kert tervezés, építés
A télikert energetikai, élettani hatása
http://www.epitinfo.hu/?cid=37111&fejezet=5&wa=EPIRSS0735

A télikertnek Európa-szerte évszázados hagyományai vannak. Valamikor a gazdag, nemesi famíliák kastélyai mellett jött divatba. Korai formája pavilonszerű üvegház volt, amelyet a házhoz hasonló stílusban építettek. Eleinte elsősorban egzotikus növények elhelyezésére szolgált. Mára azonban hétköznapi otthonokban is megtalálható. A legegyszerűbb télikert is dísze a háznak, de olyan típust válasszunk, amely házunk, kertünk stílusához és méreteihez leginkább illik.

A télikert energetikai, élettani hatása
A télikert virágai
http://www.sors-tarsak.hu/virag/virag.html

A télikert virágai - Fotó: Galló Gusztáv. (Gyönyörű télikerti virágok fotói)

A télikert virágai
Télikertekről
http://www.famives.hu/fam2.html

A télikert nem csak szép, hanem jó is. Miért mondom ezt? Ha ránézünk egy szépen megtervezett télikertre először maga a látvány ragadja meg az embert. Mindenki szereti a természetet és ez a kialakítás lehetővé teszi a házi dzsungel megteremtését, egyedül arra kell odafigyelni, hogy egy ilyen helyen a növények megbolondulnak és hihetetlen fejlődésbe kezdenek. (Előbb utóbb akár bozótvágó késre is szükség lehet a télkerten átvezető ösvény vágásához.)...

Télikertekről
Salamon-Stahl Kft.
http://www.salamon-stahl.hu/munkaink-telikertek.html

Télikertek, előtetők. Teraszok, szélfogók kedvelt beépítési módja a beüvegeztetés. Ez régen is így történt azzal a különbséggel, hogy míg akkoriban derékig felfalazták, addig manapság igyekszünk minél több természetes fényt bejuttatni lakásunkba. A télikert a növényházak csoportjába tartozó üvegházak különleges változata. Az elsődleges cél már nem a növénytermesztésvagy dísznövénynevelés, hanem olyan környezet létrehozása, amely az évszaktól, az éppen aktuális hőmérséklettől és napszaktól függetlenül biztosítja az ember számára a természet közelségét- állandósítva a növények, a virágok szépségét és a napsütés élvezetét. H-1188 Budapest, Zrínyi u. 19/b.

Salamon-Stahl Kft.
Télikert - Télikert Varázs
http://www.telikert.info/

Elsősorban a télikertnek szánt funkció határozza meg. Akár 5-1.0 nm-en a homlokzati falból háromszög, vagy 4-6 szög alapterületen "kiugratott" télikert, növényekkel betelepítve vidám, kellemes színfoltot, oázist varázsol szobánkba. Zsilip funkciójú bejárati portál, szélfogó, erkélybeépítés, mely néhány növénnyel hangulatossá tehető.

Télikert - Télikert Varázs
Műanyag télikert rendszerek kivitelezése - AG Fenster
http://www.agfenster.hu/index.php?page=telikert

Ha elsőrangú műanyag nyílászárót szeretne, akkor most megtalálta! A Zendow műanyag nyílászárón túl az AG. Fenster műanyag erkélyajtók, különféle kültéri WPC burkolatok és kerítésrendszerek kereskedésével is foglalkozik. A nyílászárók igényességét a belga Deceuninck Zendow profil biztosítja, így Ön valóban minőségi terméket kap! Az ajtóknál talál műanyag emelő-toló ajtót vagy harmonikaajtót, továbbá műanyag ablak is kapható. Abban az esetben, ha úgy kéri, a Zendow műanyag nyílászárókat akár 0,60W/m2K háromrétegű üveggel is beszerezheti, és műanyag télikert építés is lehetséges. Végül, ha az AG. Fenster-től vásárol, minden WPC falburkolatra, kerítésrendszerre és műanyag erkélyajtóra 10 év garancia jár!

Műanyag télikert rendszerek kivitelezése - AG Fenster
BR-Modul Kft. Télikert építés, tervezés - Székesfehérvár
http://www.modulablak.hu/telikert

A székesfehérvári BR-Modul Kft. vállalja télikert tervezését, építését fából vagy műanyagból. Szakértői segítség kedvező áron.

BR-Modul Kft. Télikert építés, tervezés - Székesfehérvár
Télikertek és üvegházak — Solarlux
http://www.solarlux-telikert.hu/

A Solarlux cég legsikeresebb újítása a tartósan és megbízhatóan működő harmonika ajtók és harmonika falak megalkotása volt. Szabadalmaztatott műszaki megoldásaik által korábban elképzelhetetlen megoldásokkal látványos, teljes szélességben kitárható télikertek és teraszbeépítések megépítése vált lehetővé. Az 1983-ban alapított cég tevékenysége pedig napjainkban már az oldalfalakon túl a télikertek gyártásának minden szegmensét felöleli: az üvegtetőktől például a további kiegészítőkig.

Télikertek és üvegházak — Solarlux
Télikert építés
http://telikertepites.net/

Varázsoljon állandó fényt otthonába télikerttel! A télikert minden évszakban nagy mennyiségű fényt tud biztosítani otthonunkba, ami az egészségünk szempontjából is sokat jelent. A telikertepites.net gyors és precíz munkával biztosítja a minőségi télikert építését, nem csak Magyarországon, de Ausztriában, Svájcban és Németországban is. Ingyenes árajánlatkészítés, felmérés, szaktanácsadás és nem utolsó sorban ingyenes látványterv készítés is a rendelkezésére áll, amennyiben minket választ. Élvezze terasza kényelmét minden évszakban!

Télikert építés
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 488 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 488 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40951