Növénytelepítés > Kertépítés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növénytelepítés > 7 weboldal. Kategória leírása:

kertepites.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gyepszőnyeg telepítése
Gyepszőnyeg telepítése
http://www.tuja.hu/gyepszonyeg.htm

Rögtön élvezhető a kész gyep minden előnyével és szépségével. Megfelelő gondoskodás - rendszeres öntözés és nyírás mellett több évig is meglátszik, hogy gyepszőnyeggel telepített a füves területünk. Néhány gyakorlati tudnivaló! A telepítés elött a gondosan előkészített, sima, elhengerelt, nedves talajt finoman gereblyézzük el, hogy a leterített gyepszőnyeg gyökerei könyebben belekapaszkodhassanak az altalajba.

www.tuja.hu
Sövény kerítés biogyümölcsből
Sövény kerítés biogyümölcsből
http://www.ehetosoveny.hu

Ha vegyszermentes biogyümölcsből szeretne sövényt kertjébe, akkor válassza a mézalmácskát! A mézalmácska egy elegáns megjelenésű luxus növény, tökéletes sövénynövény, ezen kívül a madárbarát kert nélkülözhetetlen növénye. Termése kis almaszerű rendkívül ízletes, mézes-pikáns extra delikátesz gyümölcs, amely már júniusban érik, így a primőr gyümölcsök közé tartozik. Vitamin tartalma, és ásványi anyag tartalma egyedülálló. Gyümölcse sokféle formában tartósítható, felhasználható.

www.ehetosoveny.hu
Növénytelepítés
Növénytelepítés
http://kertem.hu/kertepites/telepites/

Házikerteknél az apróbb felületek könnyen arra csábítanak, hogy az optimálisan lehetségesnél többféle fajt ültessünk, aminek a legtöbbször áttekinthetetlen összevisszaság az eredménye. A fajonkénti nagyobb darabszám és a csoportosítás fokozza a hatást. A szoliter és vezérnövényeket egyenként vagy kettesével-hármasával ültetjük. A kísérő növények öt, hét vagy kilenc tagból álló csoportokban mutatnak a legjobban, míg az alacsony töltőnövényeket ennél is nagyobb számban célszerű ültetni...

kertem.hu
Sövények
Sövények
http://www.szepzold.hu/sovenyek

A háztól a kiskertig vezető utat valamivel szegélyezni kell, hogy az átmenet hatása kellemesebb legyen. Máshol pedig valamivel meg kell a teret bontani esetleg határolni. Vannak olyan növények, amelyek kimondottan ezt a szerepet kapták a természettől: sövény telepítésére kiválóak.

www.szepzold.hu
Kertfenntartók.hu - Növény ültetés
Kertfenntartók.hu - Növény ültetés
http://www.kertfenntartok.hu/noveny-ultetes.html

A fák, cserjék az évszakok váltakozásával folyamatosan változnak, formájuk, színük, kérgük, leveleik időről-időre új arcukat láthatjuk. A fajok megfelelő összeválogatásával az év minden szakaszában színes lehet a kert. Az általunk telepített növényekre gyökeresedési garanciát vállalunk!

www.kertfenntartok.hu
CityGreen Növénydekor
CityGreen Növénydekor
http://www.citygreen.hu

Vállalkozásunk beltéri (iroda, étterem, egyéb létesítmények) növénydekoráció tervezésével és kivitelezésével, növénygondozással, valamint növénybérléssel foglalkozik. Munkánk során szobanövények, valamint Lechuza és Elho kaspók széles választékával dolgozunk. Ismerje meg szolgáltatásunkat, és keressen minket bizalommal!

www.citygreen.hu
Gyógynövény termesztése
Gyógynövény termesztése
http://www.kertforum.hu/noveny-adatok/gyogynoveny_lista

Kertfórum - hasznos tudnivalók zöldségek, gyógy- és fűszernövények termesztéséhez. Magyarország új kertészeti információs oldalán folyamatosan bővülő hasznos információkkal és cikkekkel várunk minden kertészkedőt. Portálunkon zöldségek, gyümölcsök, fűszer- és gyógynövények termesztéséhez tartozó adatlapokat, továbbá csírázási idő és hőmérséklet táblázatot, valamint tenyészidő táblázatot talál.

www.kertforum.hu
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 470 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 470 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 41815