Kútfúrás - Szivattyútechnika > 2. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kútfúrás - Szivattyútechnika > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kútfúrás, kútjavítás jó áron!
http://geofutes.hu/vizkutfuras

Vízkút vagy geotermikus kút létesítésén, karbantartásán gondolkodik? Ne keressen tovább! Vállalatunk tizenkét év szakmai tapasztalattal a háta mögött képes kivitelezni az összes kapcsolódó munkálatot pontosan és megbízhatóan. A tervezést és az engedélyeztetést is nyugodtan ránk bízhatja, és a vízföldtani naplót is elkészítjük. Kútfúró szakembereink magasan jegyzett hidrogeológusok segítségével teremtik meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő kútrendszert, legyen szó ásványvíz kútról vagy geotermikus szondafúrásról.

Kútfúrás, kútjavítás jó áron!
Kútfúrás minimum hat éves garanciával.
http://kutepites.hu/

Még ha van is Önnél kiépített vízhálózat, érdemes elgondolkodni egy egyedi kút fúrásán, hiszen olcsóbban juthat vízhez. Locsoláshoz pedig nem létezik olcsóbb megoldás. Ha pedig azt szeretné, hogy éveken át legyen stabil vízhozama és tiszta vize, a kútfúrást bízza rám, mert okleveles kútfúró mester vagyok több évtizedes gyakorlattal.

Kútfúrás minimum hat éves garanciával.
Kútfúrás Miskolcon
http://www.kutfuras.fw.hu

Kismélységű kutak fúrását vállaljuk Miskolcon és a környező megyékben.

Kútfúrás Miskolcon
Kútfúrás Miskolc, vízkutak fúrása
http://kutfuro.blogspot.com/

Kútfúrás, kútépítés olcsón, megbízható rombolás mentes szakszerű kivitelezés, Miskolci telephellyel egész Borsod megyében.

Kútfúrás Miskolc, vízkutak fúrása
Kútfúrás kútfúró Miskolc és környékén
http://www.kutmester.blogspot.com

Üdvözlöm! Öntöző kerti kutak fúrását vállalom Miskolc és környékén, 160-200-as átmérőkben. kedvező áron.Kútfúró gépünk 220 volt-al működik és akár egy kiskapun is befér. Maximális fúrómélység 20 méter. Figyelem! Sziklás területen, homokkőben, palarétegben nem tudunk fúrni, de egyéb helyen igen.

Kútfúrás kútfúró Miskolc és környékén
Kútfúrás Miskolc
http://www.kutfuras.co.cc

Több éves tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk kútfúrással, talajmintavételezéssel, oszlop helyének fúrásával foglalkozik. Fő tevékenységi körünk Miskolc és környéke. Természetesen ennél messzebb is a rendelkezésükre állunk, viszont ez plusz költséget jelent az utazás és szállítás miatt. Miskolcon belül ingyenes kiszállás! Az alább szolgáltatásokat tudjuk nyújtani: - kerti kútfúrás - kúttísztítás - talajmintavételezés - pince szellőző fúrás - oszlop helyének a fúrás

Kútfúrás Miskolc
Metabo kerti szivattyúk
http://www.metabogep.hu/metabo/metabo-kerti_szivattyu/

Elektromos és kerti webáruház. Makita, Hitachi elektromos, benzines, akkumulátoros kéziszerszámok, kerti gépek. A webshop különlegessége a gépekhez a hozzá tartozó tartozékokat is megjeleníti, az ügyfél biztos lehet benne, hogy a géphez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg.

Metabo kerti szivattyúk
Kútfúrás öntözéshez
http://www.vizkutfuras.com/

A kertek tervezésénél és kivitelezésénél már a kezdeti lépéseknél el kell dönteni, hogy hogyan is oldjuk meg az öntözést, hiszen legyen akármilyen szép is egy kert, rendszeres öntözés nélkül hamar tönkremegy. A kerti kutakból jó minőségű víz nyerhető, ami az öntözésre teljes mértékben alkalmas és a modern kútfúrás technológiáknak köszönhetően már szinte bárhol lehetőség van kút létesítésére.

Kútfúrás öntözéshez
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 488 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 488 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40951