Kertépítés, tervezés - Vidék > 2. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertépítés, tervezés - Vidék > 2. oldal > 30 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szil-Park Kft.
http://www.szilpark.hu/

Egyedi, gyönyörűen kivitelezett, rendezett kertet szeretne? Válassza a Szil-Park Kft. szolgáltatásait! Budakalászi cégünk teljes körű kertészeti, kertépítési és rendezési kivitelezést vállal országszerte!

Szil-Park Kft.
R-kert
http://r-kert.hu/

A cég minőségi kertépítéssel, valamint kert- és zöldterület fenntartással, szaktanácsadással foglalkozik.

R-kert
Kerttervezés, tájépítészet - Budaörsi kertészet
http://www.budaorsikerteszet.hu/products/kerttervezes-tajepiteszet-204.html

A Danubia Zöldépítő Kft. kilencedik éve foglalkozik kerttervezéssel és kivitelezéssel. Célunk, hogy az épület falain kívül eső tér, gondozott környezetet adó szép kert vagy park tervezésekor kialakuljon egy környezet, ahol az élő növény, valamint az épített elemek együttesen alkotnak egy harmonikus, zöld élményt adó élhető keretet. Minden feladatot amibe belevágunk, amit fontosnak tartunk, megelőz egy terv, egy rákészülési fázis, mely a megvalósulásba vetett biztonságérzetünket adja.

Kerttervezés, tájépítészet - Budaörsi kertészet
Kertépítés, kertfenntartás a velencei-tó környékén
http://www.velenceito-kertesz.shp.hu

Teljes körű kertépítési tevékenység öntözőrendszer telepítéssel, valamint kertfenntartás a megrendelő által igényelt mértékben. Komplett gondozás, vagy csak fűnyírás - a megrendelő igénye szerint.

Kertépítés, kertfenntartás a velencei-tó környékén
Kertépítés - Europazsit.hu
http://europazsit.hu/

Kertépítés, tervezés és fenntartás, automata öntözőrendszerek kivitelezése füvesítés az ország egész területén.

Kertépítés - Europazsit.hu
Kaposkertész - kertépítés
http://kaposkertesz.hu/rolunk/

Magánkertek, játszóterek, áruházak parkjainak gondozása. Kertépítés és kerttervezési feladatok ellátása Kaposváron és környékén.

Kaposkertész - kertépítés
Kertépítés, Izsai Tibor
http://www.kertepites-kertito.info

Kertépítés hatalmas szakmai tapasztalattal. Ez lehetne csak duma is, de referencia munkáink helyettünk beszélnek. Látogassa meg weboldalunkat, és ha alkalmasnak tekint minket a munka elvégzésére, akkor kérjen tőlünk ajánlatot.

Kertépítés, Izsai Tibor
Kertépítés, kertfenntartás a Velencei-tónál
http://www.velenceito-kertesz.hu

Képzelje el, hogy családi házának, nyaralójának kertje mindig olyan, mint amilyennek mindig is látni szerette volna! Képzelje el, hogy dísznövényei jól tápláltak, a gyep haragoszöld! Képzelje el, hogy ismerőseit szívesen meghívja magához kerti ünnepségre, hiszen garantáltan jól fogják magukat érezni és Ön begyűjtheti az elismeréseket – milyen szép itt…! Kertépítés, kertgondozás, gyepszellőztetés, cserjemetszés, fűnyírás, kert tó, - öntözőrendszer építés a Velencei-tó környékén.

Kertépítés, kertfenntartás a Velencei-tónál
Nyíregyháza - Virágvarázs 2000 Kft.
http://www.viragvarazs2000.hu

A Virágvarázs 2000 Kft. legmeghatározóbb tevékenysége az egynyári, kétnyári virágok, muskátlik és balkonnövények termesztése, illetve városi közparkok virágkiültetéseinek tervezése és a szükséges viráganyag előállítása. Több mint 10 év parki kiültetés tapasztalataival a hátunk mögött, megannyi szakmailag elismert, díjazott parkosítást követően bátran állíthatjuk, hogy megbízható partnerként állunk leendő megrendelőink szolgálatában.

Nyíregyháza - Virágvarázs 2000 Kft.
Veres Mihály kertépítés
http://xn--kertpts-eyac2b.hu/

Veres Mihály vállalkozása már hat éve szolgálja ki azokat az ügyfeleket, akik szeretnének szép, automata öntözési rendszerekkel kialakított kerteket építtetni.

Veres Mihály kertépítés
Ha kertépítés vagy kerttervezés, akkor Lavothakert
http://www.kertepites-miskolc.hu

Szeretné, ha kertje hangulatos kikapcsolódási lehetőséget nyújtana Önnek és családjának? Szeretne egy olyan kertet, ami igényes és esztétikus, de nincs ideje a megvalósítására? Dinamikus, lelkes csapattal és több, mint fél évtizedes szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére! Válassza a Lavothakert kertépítési és kertervezési szolgáltatásait és mi megvalósítjuk álmait. Lavotha Balázs vagyok, kertépítő, agrármérnök. Szakmai tapasztalatom alapjait az Egyesült Államok-beli Minnesotában szereztem, ahol egyetemi éveim alatt gyakornokként több évet volt szerencsém eltölteni. Hazatérve, itthoni tevékenykedésem során is mindig törekedtem arra, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot a magyarországi kertbarátok előnyére fordíthassam, és kertjeinket együtt alakíthassuk vidámabbá, szebbé, élhetőbbé!

Ha kertépítés vagy kerttervezés, akkor Lavothakert
Kertepites.eu - Kormos Zsolt kertész
http://kertepites.eu

Kormos Zsolt nem csak kertész, hanem egy kertépítő mester és az Ön kertjének legjobb barátja is egyben. Széles mosollyal és végtelen szakértelemmel fogja megtervezni és felépíteni az Ön édenkertjét, a földmunkától kezdve a gyepszőnyegezésen át egészen az öntözőrendszerek telepítéséig és az új növények elültetéséig. Nézze meg néhány referencia munkáját a weboldalán, és Önnek sem lesz kétsége.

Kertepites.eu - Kormos Zsolt kertész
Profi kerttervezés Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyékben!
https://arkgarden.hu/kerttervezes/

Akár most vásárolt a család új házat csupasz kerttel, akár rendbe szeretnék rakni végre az elburjánzott kertet, akár kivitelezőként szeretné az ingatlan eladási értékét megnövelni egy hangulatos kerttel – az ÁRK Garden szakértő csapata a kerttervezéstől a kertépítésen át a kertgondozásig rugalmasan és megbízhatóan valósítja meg elképzelését!

Profi kerttervezés Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyékben!
Kertépítés Debrecenben - exkluzivkert.hu
http://www.exkluzivkert.hu/kertepites.do

Füvesítés, öntözőberendezések telepítése, kerti tavak és sziklakertek megtervezése és kivitelezése vagy komplett kertépítés Debrecenben úgy, ahogy azt az igazán profik csinálják. Ha különleges kerti növényekre vágyik, ha nincs ideje foglalkozni a rendszeres kertgondozással, esetleg új házba költözött és szeretné pontra tenni a kertjét, mi segítéségre lehetünk. Mondja el, mit szeretne, és mi megvalósítjuk! A telek adottságait figyelembe véve tervezzük meg leendő kertjét. Kérdése lenne? Szakértő kollégáink várják megtisztelő felkeresését!

Kertépítés Debrecenben - exkluzivkert.hu
Fakivágás
https://treecare.hu/fakivagas/

Fakivágás gyorsan és szakszerűen. Vállaljuk veszélyes fák kivágását alpintechnikával is. Láncfűrésszel vágunk és aprítunk. A zöldhulladék elszállítását is vállaljuk. Amennyiben megőrizné fáját, stabilizáljuk a fő ágakat, hogy jelentsenek veszélyt.

Fakivágás
Hirdetések
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 488 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 488 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40951