Kertépítés, tervezés - Budapest > 4. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertépítés, tervezés - Budapest > 4. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Pesti Parképítő Kft.
http://parkepito.fw.hu/

A Pesti Parképítő Kft. (Garten Center) 1990 őszétől működik. Telephelye: 1152 Budapest, Széchenyi tér 4. A Kft. tevékenységi köre kerttervezés és kivitelezés.

Pesti Parképítő Kft.
Hóeltakarítás - Kertápolás.com
http://www.kertapolas.com/

Hóeltakarítás, kertépítés, és kertápolás tapasztalt szakemberekkel cégünk közreműködésével!

Hóeltakarítás - Kertápolás.com
Sok-sok kertépítő
http://kerttervezo-kertepito.joszaki.hu/

A JoSzaki-n leinformálható kertépítő szakembereket lehet keresni, akiknek a munkáját az iwiw-en lehet értékelni, így megbízható szakembereket kapunk. Ingyen lehet ajánlatot kérni tőlük a rendszeren keresztül, és erről ők sms-t, emailt is kapnak és a megadott elérhetőségeken megkeresik az ajánlatkérőt. Jelenleg több mint 7000 regisztrált szaki van.

Sok-sok kertépítő
Fakivágás - tűzifa!
http://www.profifakivagas.hu

Vállalkozásunk fakivágással, favágás alpintechnikával, gallyazással, és tűzifa értékesítéssel foglalkozik Budapesten, és Pest megyében! Honlapunkon, évszakonként változó, "ingyenes fakivágás" ajánlatunkat tekintheti meg, sok hasznos információ mellett!

Fakivágás - tűzifa!
Kertépítés Budapesten
http://www.kertepito.hu

Napjainkban már-már az is szép eredmény, amennyiben egy családnak van egy kis kertje a háza előtt. Ellenben hála istennek vannak még , akiknek ennyi nem elég, és vágynak arra, hogy az udvaruk ne csak egy puritán terület legyen, ahol bokáig nőhet a gaz. Nekik szól a kertépítés, melyet, amennyiben valódi szakemberek végeznek, akkor valódi édenkertet teremt a leggongozatlanabb kertből is. A kertépítés egy hosszabb ideig tartó építés, aminek meghatározó része a kerttervezés, a gépi földmunkák, különböző növények és fák ültetése és a füvesítés. Ha Önnek is megtetszett a kertépítés, hívja Kormos Zsolt kertépítő szakembert!

Kertépítés Budapesten
Kézi földmunkák, kertépítés
http://www.salgo.eu/kezi-foldmunkak-kertepites-budapesten-es-kornyeken/

A kertépítés, földmunkák során rengeteg esetben merül fel az a probléma, hogy a kertet illetve földterületet nem lehet megközelíteni munkagépekkel. Ilyen esetekben cégünk vállalja a kertépítéssel, átalakítással kapcsolatos földmunkák kézi elvégzését: építkezés előtti, utáni tereprendezést; földhordást, sitt elszállítást; kertek teraszosítását, sziklakertek létrehozását; medencék, kerti tavak kiásását, valamint a talaj vízszintezését. Kézi földmunkák, kertépítés munkák vállalása Budapest és környékén!

Kézi földmunkák, kertépítés
Design Garden Budapest - kertépítés, kerttervezés, öntözőrendszer
http://www.designgarden.hu

DGB elsősorban a fővárosban és annak zónájában lévő díszkertek kivitelezését vállalja. Hogyha építeni kell, a kertépítés Budapest tágabb régiójában is megoldható illetőleg az egész országban is személyre szabott megállapodással. Mindenegyes olyan munkát is elvállalunk, amelyben csak tervezést igényel, hiszen a megrendelővel, ma már hála a tökéletes kommunikációs alternatíváknak, rengetegféleképp tudunk konzultálni és a elkészült terveket is el tudjuk küldeni, majd ezt tudjuk egyeztetni és pontosítani, hogy minden megfeleljen a kívánalmaknak. A kertépítés egyszerűsítése végett weboldalunkon elhelyezett növények között javasolt szétnézni, ugyanis a kliens tudja, hogy mit szeretne, milyen színeket, milyen növényeket. Ez mindenképp egy megfelelő kezdőpont, a konzultációhoz és a kertépítés elkezdéséhez. Olyan szoftverrel tudjuk a kerttervezést kivitelezni, amelyik kettő és 3d-s modellezéseket készít, tehát a megrendelő értelemszerűen látja, hogy amit akar az megállja-e a helyét. Eztán lehet

Design Garden Budapest - kertépítés, kerttervezés, öntözőrendszer
Teljes körű kertépítés
http://gyepmania-kertepites.hu/

Teljes körű kertépítés a Gyepmánia BT jóvoltából. Vállalnak tereprendezést, ültetést, öntözőrendszerek kiépítését, kerti tavak és sziklakertek kivitelezését, térkövezést és játszókertek kialakítását.

Teljes körű kertépítés
Kerttervezés, kertépítés - kertesontozo.hu
http://www.kertesontozo.hu/kertepites

Ezentúl nem a szomszéd kertje lesz a zöldebb. Az általunk telepített automata öntözőrendszer gondoskodik róla, hogy növényei mindig hozzájussanak a szükséges vízmennyiséghez, miközben a beépített esőérzékelő megóvja kertjét a túlöntözéstől. Nemcsak a locsolással töltött időt spórolhatja meg így, hanem a vízszámláját is csökkentheti. A rendszer telepítése mellett megbízhat minket a füvesítéssel is, sőt a kertépítés összes feladatát ránk bízhatja. Tizenöt éves tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Kerttervezés, kertépítés - kertesontozo.hu
Kertépítés és kerttervezés
http://www.lirion.hu/kertepites-parkepites

A LIRION Kft 1990-ben alakult. Fő tevékenységi köre a kert-és parképítés magán és közületi megrendelők részére, ezen belül mindennemű kerti műtárgyak, utak, lépcsők, támfalak, tipegő utak, dísztavak, mesterséges patakok, csobogók, grill- és szalonna sütők, pergolák és térelválasztók, kerti világítások és öntözőrendszerek, sziklakertek, játszó- és pihenőkertek, tetőkertek (extenzív-intenzív), sport pályák, stb. létesítése

Kertépítés és kerttervezés
Kertfenntartás
http://www.kertfenntartas-kertepites.com

Kertépítéssel, fenntartással és tervezéssel kapcsolatos igényeinek teljes körű kiszolgálása

Kertfenntartás
BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési központ Zrt.
http://www.bvkholding.hu/tagvallalatok

A BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. tagvállalata a FŐKERT- Fővárosi Kertészeti Nonprofit Zrt., mely 1867-óta áll a főváros szolgálatában. Feladatai: Mintegy 5.900.000 m2 kiemelt zöldterület (Margitsziget, Városliget, Gellérthegy, Népliget, Hajógyári sziget, Vár-negyed, Belváros...) fenntartása és fejlesztése, növényvédelme, játszóterek üzemeltetése, parkberendezések fenntartása, üzemeltetése. Zöldterületi beruházások lebonyolítása, tervezése, kivitelezése.

BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési központ Zrt.
KertepitesMost.hu
http://www.kertepitesmost.hu/

A Kertépítés Most 4 tagú csapata készséggel áll a rendelkezésére, akármilyen kerti munkáról is legyen szó! A kertrendezés mellett vállaljuk még kertjének 3D-s tervének elkészítését és megépítését is! Ha szeretné profikra bízni udvarát, ne habozzon forduljon hozzánk bizalommal!

KertepitesMost.hu
BestGarden kerti szolgáltatások
http://bestgarden.hu

Kertépítést, kertfenntartást, öntözőrendszer telepítést, zöldhulladék átvételt, karbantartási munkákat vállalunk Budapesten és Pest megyében, gyors, megbízható munkával, garanciával. Gyepszőnyeg, füvesítés, metszés és ültetés.

BestGarden kerti szolgáltatások
Szép kertek építése Budapesten
http://floralgarden.hu/

Ha szép kertre vágyik, mi teljesítjük Önnek! Vállalkozásunk több mint 10 éve foglalatoskodik teljes körű kertépítéssel, kertfenntartással és automata öntözőrendszerek telepítésével, valamint térkövezéssel. Ez alatt az idő alatt több száz kert megtervezése és megépítése kötődik a nevünkhöz, így varázsolva mosolyt és elégedettséget sok-sok család arcára. Nagyon büszkévé tesz bennünket, hogy minőségi anyagokkal, szakértő csapattal, profi eszközparkkal munkálkodhatunk együtt, és a továbbiakban is a legfőbb célunk, hogy olyan kerteket alkothassunk a megrendelőinknek, amik később, a legkisebb ráfordított energiával is élhetőek, időtállóak és gyönyörűek maradnak. Szolgáltatásaink listája: kertépítés, automata öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg fektetés, térkövezés, kőműves munkák. Kérjen árajánlatot, nem bánja meg!

Szép kertek építése Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 488 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 488 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40950