Kertépítés, tervezés - Budapest > 3. oldal > Kertépítés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertépítés, tervezés - Budapest > 3. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
füvesítés
http://www.kert-epites.com/

Hogy miért fontos a kert építés? Hiszen ember vágyik egy kis kertre, ahova nyugodtan elvonulhat pihenni, áthívhatja a barátait, a családtagjait, ahol egy kicsit lelassulhat, és ápolhatja pázsitját, virágait. A kertépítő azért szükséges, mert az Ön által megálmodott kertet ő tervezi meg. A http://kert-epites.com már évtizedes szaktudással vállal kertépítés, füvesítés, kerti utak és burkolatok építése, sziklakertek, kerti tavak, gyeplazítás, gyep szellőztetés, tápanyag utánpótlás és gyepszőnyegezés munkákat. Látogassa meg ön is honlapunkat, és kérje ingyenes terepfelmérésünket! Szeretettel várjuk Önt is elégedett megbízóink közt!

füvesítés
Fakivágás Budapesten
http://www.gallyapritas-ertekesites.hu

Cégünk gyors és megbízható megoldást kínál a fakivágás, gallyazás és gallyaprítás területén. Budapesten és vonzáskörzetében a házak között és a nehezen megközelíthető helyeken nagy gyakorlatot és komoly felszerelést igényel ez a fajta munka. Éppen ezért fontos, hogy ilyenkor szakembereink segítségét kérje! Vállalatunknál hozzáértő, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik a biztonsági előírások maximális betartása, valamint az Ön és a fák igényeinek szem előtt tartásával végzik munkájukat.

Fakivágás Budapesten
Teletáj
http://www.teletaj.hu/

A Teletáj Kft. 2004-ben alakult. Fő tevékenységünk a táj- és kerttervezés, környezettervezés. Mindezek mellett kertépítést és kertfenntartást valamint művezetést is vállalunk, illetve szakmabeli megbízható partnereinkkel együttműködve is el tudjuk látni ezen feladatokat. Megrendelőinknek nagy könnyebbséget jelenthet, hogy a kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás egy kézben fut össze. 1066 Budapest, Dessewffy u. 43.

Teletáj
Profigarden.hu
http://profigarden.hu/

Kertépítés, parképítés, kerttervezés. Teljes körû kertépítést vállalunk a kerttervezéstõl a kivitelezésen át a kertfenntartásig. Elvégzett munkáinkra garanciát adunk. Kivitelezéseinken folyamatos vezetõi felügyelettel vagyunk jelen. Referenciákkal rendelkezünk nagyon sok kis kert, nagy magánkert és lakópark kivitelezésében.

Profigarden.hu
Kertész
http://www.uj-kert.hu/

Ha jól jönne egy jó kertész Budapest kertjeihez, keresse fel az Új-kert kertészeit! A kertészek gondosan, lendületesen és szépen dolgoznak, amellyel a tulajdonosan mindig kifejezetten elégedettek. A kertfenntartás rutin munkának számít, amit állandóan aprólékosan végeznek. A kedvelt kertész olyan, mint az Új-kert szakemberei, szeretik a szépet, előre megálmodják a kertfenntartás összes részletét. Ha olyan udvart szeretne, amire az összes szomszéd irigy, akkor keresse őket! Referenciáikat pár kattintás alatt megtekintheti a lapjukon, ahol könnyedén árajánlatot is igényelhet az megcsinálandó munkával kapcsolatban. Ha kertfenntartás, akkor Új-kert!

Kertész
Vándorkert Kft.
http://vandorkert.hu/

A Vándorkert Kft. 2010 óta foglalkozik gyönyörű magánkertek megépítésével, fenntartásával.

Vándorkert Kft.
Magrathea kertépítés
http://www.magrathea.hu

Kertépítés díjmentes felméréssel Budapesten és vonzáskörzetében. 06 (30) 652 4407

Magrathea kertépítés
A Kertelünk kft weblapja
http://www.kertelunk.hu/

Cégünk a kertépítés és kertfenntartás, kertgondozás területén tevékenykedik, főbb tevékenységi köreink: komplett kerttervezés és kertépítés, rendszeres fenntartás (fűnyírás, gyommentesítés, permetezés, tápanyag utánpótlás), kül- és beltéri növényesítés, balkonládák telepítése, sziklakertek és kerti tavak tervezése és kivitelezése, automata öntözőrendszer telepítése és javítása, térburkolás, kézi és gépi földmunka, fakivágás és minden ami a kertjében felmerülhet! Forduljon hozzánk bizalommal, ha szakemberre van szüksége!

A Kertelünk kft weblapja
Kertfenntartás kerttervezés
http://www.aranykert.net/

Kertépítés teljes körű kivitelezése, kertfenntartás, automata öntözőrendszer. A lakókörnyezet vagy munkahely zöldterületének kialakítása.

Kertfenntartás kerttervezés
Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia
http://www.xn--fldmr-esa1g79a.hu

Beépített és beépítetlen területek geodéziai felmérése. Tervezési és megvalósulási térképek, helyszínrajzok készítése. Teljes körű földmérés, geodézia.

Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia
Kertépítés, öntözés, füvesítés, gyepszőnyegezés
http://www.karpatkert.hu/

Kedves látogató! Mivel Ön most ezt a szöveget olvassa nem kétséges, hogy igényes az Önt körbevevő környezetre. Napjainkra sokunk számára fontossá vált, hogy minél szebb kertet varázsoljunk házunk köré. Egy jól megtervezett és kivitelezett kert nemcsak szemünk gyönyörködtetésére jó, hanem befektetés is egyben, növeli házunk értékét. A kertbe telepített öntözőrendszerrel kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat, továbbá pénzt is spórolhatunk vele, mivel kevesebb vizet használ el az adott terület megöntözésére, mint a slaggal való öntözés. Átlagosan 3-4 év alatt megtérül. Ha szeretné megtudni, hogy az Ön kertjéből mit lehet kihozni, keressen meg minket bátran.

Kertépítés, öntözés, füvesítés, gyepszőnyegezés
Ön megálmodja, mi megcsináljuk Önnek! Kerttervezés, kertépítés
http://www.automataontozorendszeres.hu/kertepites

Képzelje el, ahogyan egy varázslatos, zöld gyepszőnyeg terül a lábai elé! Tegyen egy sétát álmai vadregényes kertjében! Pihenjen abban a környezetben, amelyre mindig is vágyott! És most kattintson, és engedje, hogy megvalósítsuk a vágyait! Cégünk kertépítéssel és öntözőrendszerek telepítésével foglalkozik – hiszünk abban, hogy ezzel egy jobb hellyé tehetjük a világot! Bízza ránk a kertje megépítését és gondozását, mi pedig egy könnyen karbantartható, csupa örömet hozó oázissal ajándékozzuk meg!

Ön megálmodja, mi megcsináljuk Önnek! Kerttervezés, kertépítés
Fahéj Bt. Kertépítés és kerttervezés extrákkal
http://www.piliskert.hu

Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljes körű kivitelezését. Mint generál kertépítési kivitelező cég, elég velünk megállapodnia, hogy a kert a tereprendezéstől a kerti bútorok elhelyezéséig egyeztetett ütemben elkészüljön. A kertépítés területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: tereprendezés, gépi és kézi földmunka, térburkolatok, támfalak építése, sziklakertek kialakítása, automata öntözőrendszer, kút- és szivattyútechnika, ciszternák telepítése, kerti tavak és csobogók létesítése, kerti világítás kiépítése, növények telepítése, füvesítés magvetéssel vagy gyepszőnyegezéssel, faházak és kültéri szaunák építése, kerti díszítőelemek telepítése.

Fahéj Bt. Kertépítés és kerttervezés extrákkal
Kertépítés diplomás profiktól!
http://monsignore.hu/szolgaltatas/kertepites-epitoipari-szolgaltatasok/

Cégünk majd' 10 éve foglalkozik személy, vagyon és értékvédelemmel valamint kertészeti szolgáltatásunk: Kertépítés, kertgondozás és építőipari szolgáltatások.

Kertépítés diplomás profiktól!
Burkoljunk
http://www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=322

A kertépítési munkáknak most jött el az ideje. Miután eldöntöttük, hogy milyen stílusú kertre vágyunk jövőre, vessük ötleteinket papírra. Ha valami igazán frappáns megoldásra gondoltunk, forduljunk szakemberhez. A burkolat, terasz, fal, lépcső ezernyi új lehetőség forrása. Néhány példa a számtalan megoldás közül.

Burkoljunk
Hirdetések
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 488 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 488 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40950