Kertépítés, tervezés - Budapest > Kertépítés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertépítés, tervezés - Budapest > 61 weboldal. Kategória leírása:

kertepites.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Monardella Kertészeti Szolgáltató Bt.
Monardella Kertészeti Szolgáltató Bt.
http://www.monardella.hu/

Cégünk alapvetően kertépítéssel, automata öntözőrendszerek telepítésével és kertfenntartással foglalkozó vállalkozás, honlapunkon ezekről a témakörökről olvashat bővebben. Magyarországon az elmúlt évtizedben kezdődött meg a kertkultúra felzárkózása és úgy tűnik lassan egy igényes szintre lépünk. Jó látni, hogy egyre többen ismerik fel: egy jó kert szervesen kapcsolódik környezetéhez, az épület meghosszabbításának tekintendő, olyan épített környezet, mely a természet egy darabját hozza otthonunkba. 1114 Budapest, Fadrusz u. 2.

www.monardella.hu
Kertxvíz
Kertxvíz
http://www.kertxviz.hu/

Vállakozásunk 1999 óta nyújt kertészeti szolgáltatásokat magánszemélyek és gazdasági társaságok részére. Fő működési körzetünk Budapest és Pest megye. Az elsődleges célunk a hosszútávú kapcsolat kialakítása ügyfeleinkkel, akik méltányolják minőségi munkánkat és a személyes szolgáltatásainkat.

www.kertxviz.hu
Garden Kft.
Garden Kft.
http://www.garden-kerteszet.hu/

Fő tevékenységi köre: parkfenntartás, parképítés, fasorfenntartás, - idős fák egyedi ápolása. Iroda: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 324.

www.garden-kerteszet.hu
Leányfalu - Vízkert
Leányfalu - Vízkert
http://www.vizikert.hu/

A Vízikert pár éve alakult meg egyedi kertek, parkok és vízitavak építésére. A vállalkozás munkatársai az eltelt évek során számos új tapasztalattal és szolgáltatási körrel bővitették tudásukat. Szolgáltatásainkat főként pest megyén belül vehetik igénybe. Kertek tervezése, építése, karbantartása. Tereprendezés, gépi és kézi földmunkák, munkálatok. Növénytelepítés, parkosítás, faültetés. Kerti tavak tervezése, építése. Sziklakertek, kőkertek tervezése, építése. Kertrendezés, telektisztítás, bozót-cserjeirtás, fűkaszállás...

www.vizikert.hu
Bobcat, Földmunka, Gépi földmunka,Árokásás Konténer, Konténeres sitt s
Bobcat, Földmunka, Gépi földmunka,Árokásás Konténer, Konténeres sitt s
http://www.foldmunka-bobcat-kontener.hu

Budapesten és vonzáskörzetében Gépi földmunka végzés Bobcat-tel, árokásás, házalapkiemelés, Konténeres Sitt szállítás,

www.foldmunka-bobcat-kontener.hu
SD Kertépítés és lakberendezés
SD Kertépítés és lakberendezés
http://www.s-d.hu/

SD Kertépítés és lakberendezés - Munkavállalás: Budapest és környéke, de szép kertet bárhol szívesen csinálunk az országban. Kerttervezés, kertépítés, kerti burkolatok, kertápolás, kertrendezés, kerti világítás, öntözőrendszerek telepítése, veszélyes fák bontása.

www.s-d.hu
TopKertek - Biokertek szakértője
TopKertek - Biokertek szakértője
http://www.topkertek.hu/

Vállalkozásunk eltökélt szándéka, hogy sablonoktól mentes, egyedi igényekre szabott, szakértő kertépítést, fenntartást, -gondozást valósítson meg, diplomás kertészmérnökök irányításával. Mindezt jó ízléssel, stílusossággal vegyítve, ügyelve a részletekre. A Topkertek előtérbe helyezi az organikus kertészkedést, a természettel harmóniában működő ökológiai rendszereket (bio). A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy amennyiben a megrendelő nyitott az ilyen irányú együttműködésre, akkor mellőzzük a kertből a mesterséges vegyi anyagokat, próbáljuk bio, avagy természetes úton megoldani a növényi és állati kártevők elleni védelmet, a növények növekedéséhez elengedhetetlen tápanyagok utánpótlását.

www.topkertek.hu
Citi Kert Bt. - Tájak, korok, kertek
Citi Kert Bt. - Tájak, korok, kertek
http://www.citikert.hu/

Táj-és Kertépítész Stúdió. Cégünk a Citi Kert Bt kertépítészettel, tájrendezéssel foglalkozik. A kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás a cégen belül szerves egységet alkot, egymást kiegészítve, a visszacsatolásokon keresztül egymást erõsítve fejlõdnek. Ars poeticánk, mint név választásunk is érzékelteti a városi zöld növelése, a városi emberek életének élvezetesebbé, egészségesebbé tétele. 1024 Bp. Buday László u. 7.

www.citikert.hu
CiprusKert - Kertépítés, Kerttervezés elérhető áron szakszerűen
CiprusKert - Kertépítés, Kerttervezés elérhető áron szakszerűen
http://www.kertepites-gyepszonyeg.hu/

A kert minden szegletére megoldást kínál a CiprusKert, legyen az kertépítés, gyepszőnyeg telepítés, kerttervezés, kert karbantartás, sziklakert, kerti tó építés vagy automata öntözőrendszer telepítés. Ingyenes ajánlatkerés és tanácsadás a honlapon!

www.kertepites-gyepszonyeg.hu
Efficit Kft.
Efficit Kft.
http://www.kertepites.co.hu/

Társaságunk, az Efficit kereskedelmi és szolgáltató Kft , több mint tíz éves széleskörű szakmai tapasztalattal, és referenciákkal rendelkező, teljes egészében magyar tulajdonú cég. Társaságunk tevékenységi köre felöleli a kertészeti tevékenységek széles skáláját: kerttervezés, kertépítés, öntözőrendszerek, belső növénydekoráció, dísznövény importálás, szakmai tanácsadás.

www.kertepites.co.hu
Gartner Kert
Gartner Kert
http://gartnerkert.hu/

Teljes körű kertépítést vállalunk a kerttervezéstől a kivitelezésen át a kertfenntartásig magas színvonalon. Elvégzett munkáinkra garanciát adunk. Kivitelezéseinken folyamatos vezetői felügyelettel vagyunk jelen.

gartnerkert.hu
Pro Natura Kert Kft.
Pro Natura Kert Kft.
http://www.pronaturakert.hu/

Cégünk 1991. óta működik, először betéti társaságként, 2000. óta Kft-ként. Elsősorban családi házak kertépítészeti munkáit vállaljuk magas színvonalon, felelősséggel, garanciával, egyedi igényeknek megfelelően. A kertépítészeti munkákat a tervezéstől a komplett kivitelezésig vállaljuk. 1112 Budapest, Fehérló u. 19-21.

www.pronaturakert.hu
Avan'tgarden
Avan'tgarden
http://www.avangarden.hu/

Kerttervezés, kertépítés, kertgondozás. 1072 Budapest, Nagydiófa utca 6./fsz.6.

www.avangarden.hu
Deep Forest környezetépítészet
Deep Forest környezetépítészet
http://www.deepforest.hu/

Amikor 2001-ben megalakítottuk a DeepP Forest Kft.-t, elhatároztuk, hogy Magyarország legjobb környezet-építész cégét építjük fel; egy olyan szellemi műhelyt alapítottunk, amely az ország legszebb kertjeit, leg-kellemesebb beltéri növénydekorációit nemcsak meg-álmodni, de megvalósítani is képes. iroda: 1119 Budapest, Galambóc u.35.

www.deepforest.hu
Profi Földmunka
Profi Földmunka
http://www.profifoldmunka.hu/

Profi Földmunka - gépi földmunka, földmunkagép bérlés. Budapesten és környékén.

www.profifoldmunka.hu
Előző lap [1] 2 3 4 5 Következő lap
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 470 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 470 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 41815