Hasznos tippek, tanácsok > Kertépítés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos tippek, tanácsok > 13 weboldal. Kategória leírása:

kertepites.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ápolás, karbantartás
Ápolás, karbantartás
http://kertem.hu/kertepites/apolas/

A gondozás sokak szemében egyet jelent a fáradságos munkával. Mivel pedig az ember a kertben elsősorban pihenni szeretne. Az ellentmondás feloldhatatlannak látszik. Csakhogy egy ápolatlan kert hamarosan elveszíti minden vonzerejét és alkalmatlanná válik a kikapcsolódásra. Egy szépen megépített kert gondozása nem kis feladat, komoly szakértelmet igényel. Téves lenne azt gondolnunk, hogy elég levágnunk a füvet és néha megnyírnunk a sövényt. Természetesen a kert építésénél nagyon fontos szempont a későbbi fenntarthatóság. Minél nagyobb, színesebb, sok fajt felsorakoztató kertet építünk, annál nehezebben lesz fenntartható az eredetileg elképzelt és meg is valósított állapot.

kertem.hu
Kertészkedés könyvek a Polcon
Kertészkedés könyvek a Polcon
http://www.polc.hu/konyv/kerteszkedes/AGM/

A kertészkedés kiskátéja 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett a Polc.hu internetes áruházból.

www.polc.hu
Palkovits Kert - Kert és öntözéstechnika lexikon
Palkovits Kert - Kert és öntözéstechnika lexikon
http://www.palkovitskert.hu/kert-lexikon.html

Az automata öntözéstől a zöldtrágyáig - Kert és öntözéstechnika lexikon.

www.palkovitskert.hu
A kertépítés szakszerű menete
A kertépítés szakszerű menete
http://www.palkovitskert.hu/kertepites.html

Érintetlen gyepet, elragadó kerti tavat csináltatna? Nem tudja, miképp fogjon hozzá a kertépítés kivitelézéséhez? Látogasson el a weblapra, ahol sok használható információt találhat a kertépítés menetéről, a kerti tó építésről, a gyepszőnyeg telepítésről, stb.. A tényleges kertépítés előtt nem árt eltervezni a kertet (hova kerülhetnek a növények, a kerti tó, a sziklakert, stb). A kerttervezés után neki foghatunk a kertépítésnek, a gyepszőnyeg és az öntözőrendszer telepítésnek, a bozótirtásnak, stb. Nem kíván bajlódni a kertépítéssel, inkább profikra bízná? Érdeklődjön bátran!

www.palkovitskert.hu
Kút fúrás - Hévsugár
Kút fúrás - Hévsugár
http://www.hev-sugar.hu/index.php?mod=geotermikusfuras

Geotermikus kút fúrás, kút fúrási engedély megszerzése - Hévsugár Csepelen

www.hev-sugar.hu
Sövények I. - A sövény gondozása
Sövények I. - A sövény gondozása
http://www.kertpont.hu/cikknyomtathato.php3?cikkid=88

A sövények a terek szabályos növényi határolását szolgálják. Sövényt akkor érdemes kialakítani, amikor a kert vagy kertrészlet épített jellegét szeretnénk hangsúlyozni. Szintén érdemes sövényt létesíteni, ha nincs elég hely a szabadon növõ, térhatároló cserjefoltok kialakítására. A sövény telepítésére legalkalmasabb időpont a tavasz.

www.kertpont.hu
Kerti medence és beltéri masszázsmedence karbantartási tanácsok
Kerti medence és beltéri masszázsmedence karbantartási tanácsok
http://www.medencek.net

Medence tulajdonosok számára hasznos tanácsok és leírások, a medencék karbantartásával és tisztításával kapcsolatosan.

www.medencek.net
Olcsó légkondicionálók levélből
Olcsó légkondicionálók levélből
http://nol.hu/cikk/372656/

A kánikula felértékelte a hűvös árnyékot. A kertes házak tulajdonosainak már most érdemes a jövő nyárra gondolni, és megfontolni, hogy milyen növényekkel lehet a házat védeni az izzó napsugaraktól. A nyári kánikulai napokon is kellemes lakókörnyezet kialakításának egyik fontos eleme a megfelelő növényzet telepítése az épület körül. A mostani energiaáraknál megfontolandó, hogy a havi 15-30 ezer forintos áramköltséggel, vagy borostyánnal hűtenek egy száz négyzetméteres lakást. Meg kell jegyezni: gyakorlatilag ugyan bármikor lehet növényeket telepíteni, arra számítani kell, hogy igazi árnyékoló hatásukat csak évek múltán fejtik ki.

nol.hu
A kerthez vezető út: térkövek lerakása házilag
A kerthez vezető út: térkövek lerakása házilag
http://koviko.hu/lerakasi_utmutato.php

Mire ügyeljen térkő termékek kiválasztásakor Funkció: - gépkocsi beálló (vagy egyéb nagy megterhelés esetén 12 tonna): minden térkő megfelelő, de nagyobb megterhelés (12 tonna felett) hullám térkő lerakása javasolt - járda: minden térkő megfelelő, esztétikai szempontok alapján válasszunk - kerti kiülő: minden térkő megfelelő, de célszerű a négyzet vagy téglalap formát választani, mert a kerti bútorok lába a lekerekített térkövek esetében a kövek között hézagba billenhet

koviko.hu
Kertfenntartók.hu - Pázsit gondozás érthetően
Kertfenntartók.hu - Pázsit gondozás érthetően
http://www.kertfenntartok.hu/pazsit-gondozas.html

A zöld gyep kertünk dísze, leglátványosabb és legmeghatározóbb zöld felülete. Egészsége és szépsége megőrzése érdekében állandó gondoskodásra, öntözésre, fényre és tápanyag utánpótlásra szorul. Beavatjuk a pázsitgondozás rejtelmeibe, hasznos tanácsokkal látjuk el.

www.kertfenntartok.hu
Épinfó szakmai katalógus
Épinfó szakmai katalógus
http://www.epinfo.hu/index.php?searchType=topicId&withDepots=1&topicId=1685& ...

Ha házépítést vagy éppen felújítást tervez, de nem tudja, hol kezdje, esetleg hol találhat kellő hasznos információt, akkor jó helyen jár. Az Épinfó szakmai katalógusban hasznos építőipari információkat, híreket, cégeket és termékeket, fontos jogszabályokat és cikkeket gyűjtöttünk össze, hogy megkönnyítsük a tájékozódást. A termékeket és szolgáltatásokat témakör szerint csoportosítottuk a könnyebb átláthatóság kedvéért. A következő témákban talál információt: tetőfedés, nyílászárók, burkolatok, lakberendezés, fürdőszoba berendezés, padlóburkolatok, árnyékolástechnika, függönyök stb.

www.epinfo.hu
A gyepszőnyeg lehetséges gondjai
A gyepszőnyeg lehetséges gondjai
http://hazkorul.wordpress.com/2014/05/13/6-ok-amiert-a-gyepszonyeg-tonkremegy/

A gyepszőnyegről bővebben. Mint a névből is látszik, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli mindennapi tevékenységekhez igyekszik segítséget nyújtani a bejegyzéseivel. Ami a háztartás vezetésétől kezdve, egészen a kerti munkáig rengeteg mindent magában foglal. Miféle bútort érdemes vásárolni? A házi barkács praktikák pedig a szorgosabb kezűeknek adhatnak pár jó ötletet. Viszont ha már itt járunk, akkor a duguláselhárítást is ajánlott ide venni.

hazkorul.wordpress.com
Vakondcsapda és vége a túrásoknak
Vakondcsapda és vége a túrásoknak
http://mostveged.hu/tk/96.vakondcsapda/1

A Mostveged.hu webáruháza segíthet, hogy kertje gyönyörű maradjon, és ne kelljen tartania a rágcsálóktól, kártevőktől. Nincs is annál rosszabb, mint amikor a szép új gyepet a vakondtúrások tönkreteszik. Ne hagyja, hogy ezek a kis váratlan "vendégek" tönkre tegyék a kertjét. Rendelje meg a megfelelő termékeket és űzze el a rágcsálókat, kártevőket.

mostveged.hu
Oldal leírása
kertepites.wyw.hu: Kertépítés, tervezés katalógus. Mediterrán-, Japán-, Angol kert, kerti tó. Sziklakert, télikert, növénytelepítés, pergolák, kerttervezés, kerítések, üvegház.
Gyűjteményünkben 470 válogatott kertépítés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 470 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 41815